expedia
Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop
Picture 2 for Activity Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop
Picture 4 for Activity Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop
Picture 7 for Activity Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop
Picture 9 for Activity Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop

Olbia: Workshop traditionele pasta maken met gids

Van Escursì - experience sardinia
4,6 van 5
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 101 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 4 u.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
  • Meerdere talen
Overzicht
  • Veel plezier met je handen in het deeg en vorm het
  • Proef de kenmerkende en authentieke smaken van de Sardijnse keuken
  • Leer nieuwe recepten om indruk te maken op vrienden en familie met smakelijke gerechten

Locatie van activiteit

    • Olbia
    • Olbia, Sardegna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • The experience will be done at Rosinita - Experience Local Food
    • Olbia, Sardegna, Italy

Beschikbaarheid controleren


Olbia: Workshop traditionele pasta maken met gids
  • De activiteit duurt 4 uur4 u.4 u.
  • Engels
Prijsdetails
€ 101,00 x 2 volwassenen€ 202,00

Totaal
De prijs is € 202,00
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenTraditionele kookworkshop
  • InbegrepenInbegrepen Gids
  • InbegrepenInbegrepen Lesmateriaal
  • InbegrepenInbegrepen proeverij

Belangrijke info voor je boekt

  • Niet toegestaan: Huisdieren
  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

In Olbia, in het noordoosten van Sardinië, word je door onze deskundige gidsen begeleid bij de bereiding van traditionele zelfgemaakte Sardijnse pasta, zoals gnocchi, ravioli en de beroemde culurgiones die typisch zijn voor Ogliastra.
Je kunt het zelf proberen dankzij waardevolle tips en veel curiosa ontdekken die je in je dagelijks leven kunt gebruiken. Daarna kun je de met je eigen handen bereide producten proeven tijdens een smakelijke lunch of diner met traditionele gerechten, maar op een moderne manier herwerkt met verse en lokale producten.
Steek je handen in het deeg en boek deze ervaring met je familie en vrienden!

Tijdens de workshop zal onze deskundige gids je begeleiden bij het maken van traditionele zelfgemaakte Sardijnse pasta, zoals: malloreddus, culurgiones of ravioli met verschillende soorten vullingen afhankelijk van het seizoen.
Elke pastasoort heeft een belangrijk verhaal te vertellen, met zijn eigen rariteiten en eigenaardigheden:

  • Malloreddus: ook bekend als gnocchetti, ze hebben de vorm van dunne gestreepte schelpen en worden gemaakt van griesmeelmeel en water. Je kunt ze proeven met verschillende soorten sauzen en specerijen, meestal met vleessaus en een flinke toef geraspte Sardijnse pecorino kaas.
  • Culurgiones: gevulde deegwaren die lijken op ravioli, zijn een culinaire specialiteit van Ogliastra, centraal oost Sardinië, en worden meestal gegeten met een vulling van aardappelen, pecorino kaas en munt.
  • Ravioli: typische pasta met zoetzure vulling van Sardijnse ricotta die een mix van ingrediënten tussen zoet en zout perfect combineert

Programma:
Laboratorium van handgemaakte pasta van ongeveer 2,5 uur
Proeverij van de tijdens de workshop bereide producten, vergezeld van water, wijn, fruit en typische Sardijnse zoetigheden, digestieven en koffie, van ongeveer een uur. In geval van intoleranties is het noodzakelijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met het telefoonnummer op de reserveringsvoucher.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Olbia
    • Olbia, Sardegna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLE
    • The experience will be done at Rosinita - Experience Local Food
    • Olbia, Sardegna, Italy