Ontrafel de geheimen van de authentieke Balinese keuken tijdens deze kooktour van een hele dag in een traditioneel dorp. Bezoek een drukke markt om de unieke lokale ingrediënten te leren kennen en krijg stap-voor-stapinstructies van ervaren chef-koks tijdens het koken in een prachtige keuken met tuin.
Je verlaat je hotel en begint aan een gastronomisch avontuur door de stad. Je eerste stop is bij een lokale markt waar persoonlijke assistenten je helpen bij het kiezen van de verse ingrediënten, zoals groenten, kruiden, vlees en specerijen die je gaat gebruiken voor je kookles.
Hierna bezoek je een rijstplantage en kom je meer te weten over de teelt en de bereiding van dit basisingrediënt uit de Balinese keuken. Je hebt hier ook een prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving.
Vervolg je tocht naar het dorp Laplapan, een traditioneel Balinees dorp, en word hartelijk verwelkomd door de lokale dorpelingen. Leer het geheim van het bereiden van Balinees eten met de ingrediënten die je hebt gekozen. Er zijn deskundige chef-koks aanwezig om je te helpen en begeleiden tijdens de kookles.
Communiceer met je collega-koks en ontdek handige technieken terwijl je drie voorgerechten, vier hoofdgerechten en een Balinees dessert bereidt. Na de informatieve kookles ga je er lekker voor zitten en geniet je van je eigen culinaire creatie en andere heerlijke Balinese gerechten.
Het volgende bezoek is aan de Batuan Tempel, een van de oudste tempels op Bali. Als je een tempel op Bali bezoekt, moeten zowel mannen als vrouwen een sarong, sjaal of sjerp om hun middel gebonden dragen. Sarong en sjerp worden verstrekt in de Batuan Tempel en je kunt er gratis gebruik van maken zolang je de tempel bezoekt.