expedia
Parma: Cheese, Ham, & Balsamic Vinegar Tour with Tastings
Picture 1 for Activity Parma: Cheese, Ham, & Balsamic Vinegar Tour with Tastings
Picture 5 for Activity Parma: Cheese, Ham, & Balsamic Vinegar Tour with Tastings
Picture 3 for Activity Parma: Cheese, Ham, & Balsamic Vinegar Tour with Tastings
Picture 4 for Activity Parma: Cheese, Ham, & Balsamic Vinegar Tour with Tastings

Parma: Kaas, Ham en Balsamico Azijn Tour met proeverijen

Van ParmaLook Food Tours Experience
10 van 10
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 160 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • +6 u.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
  • Meerdere talen
Overzicht
  • Bezoek een traditionele Parmigiano Reggiano kaasfabriek
  • Bezoek een fabriek voor Parmaham
  • Bezoek een traditionele maker van Modena Balsamico Azijn met familie Museum
  • Neem een kijkje achter de schermen en zie uit eerste hand hoe de lekkernijen worden gemaakt

Locatie van activiteit

    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • Viale Paolo Borsellino, 31, 43121 Parma PR, Italy | The pick up will be at: NH Parma, Viale Paolo Borsellino, 31, 43122 Parma PR, Italy >>>At Parma Train Station: Follow to north exit Falcone/Borsellino, reach the NH HOTEL on the right. Our Van wait at the parking area in front of the hotel . After max 10 minutes passed the scheduled time for pick up the vehicle will leave for its destination. >>>Image of pickup Point NH : http://rb.gy/b0zcvl >>>Directions to NH Hotel: http://rb.gy/hw1sd
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Beschikbaarheid controleren


Parma: Kaas, ham en balsamico-azijn Tour 8:30 AM
  • De activiteit duurt 6 uur en 30 minuten6 u. 30 min.
    6 u. 30 min.
  • Engels
Starttijd: 08.30 uur
Prijsdetails
€ 160,00 x 2 volwassenen€ 320,00

Totaal
De prijs is € 320,00
Parma: Kaas, Ham en Balsamico Azijn Tour 10:00 AM
  • De activiteit duurt 6 uur6 u.
    6 u.
  • Engels
Starttijd: 10.00 uur
Prijsdetails
€ 160,00 x 2 volwassenen€ 320,00

Totaal
De prijs is € 320,00
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenKoptelefoons om de gids duidelijk te horen
  • InbegrepenInbegrepen Privégids
  • InbegrepenInbegrepen Toegangskaarten
  • InbegrepenInbegrepen proeverij
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenGratuïteiten

Belangrijke info voor je boekt

  • Niet toegestaan: Alcoholische dranken in het voertuig, Kinderwagens, Eten en drinken in het voertuig, Zwerfvuil, Bagage of grote tassen, Schoenen met open tenen, Huisdieren, Sandalen of slippers, Slippers, Minderjarigen zonder begeleiding
  • Niet geschikt voor: Mensen die slecht ter been zijn, Rolstoelgebruikers
  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

Parmigiano Reggiano, Prosciutto di Parma & Balsamico Azijn Experience

Geniet van een onvergetelijke culinaire reis langs de beste producten van Parma: Parmezaanse kaas, Prosciutto di Parma en traditionele balsamicoazijn. Begin met een bezoek aan een familiebedrijf dat Parmigiano Reggiano produceert, waar je meer te weten komt over de oorsprong van deze iconische kaas en de traditionele methoden die worden gebruikt om hem te maken. Proef de complexe, nootachtige smaken van deze legendarische kaas, die al meer dan 900 jaar wordt gemaakt in de Zona Tipica van Parma, Reggio Emilia, Modena en delen van Bologna en Mantua.

Bezoek vervolgens een door een familie gerunde prosciuttificio om de kunst van het produceren van Prosciutto di Parma te ontdekken. Hoor de geschiedenis van deze wereldberoemde ham, bekijk de zorgvuldige selectie van het beste vlees en verken de zoutmachines en rijpingskamers. Leer meer over het “spillatura” proces en hoe alleen de beste hammen worden gebrandmerkt met de prestigieuze “Kroon van Parma”. Geniet van een proeverij van Prosciutto di Parma, gecombineerd met een glas lokale wijn, om de delicate smaken te proeven.

Verdiep je tot slot in de wereld van Traditionele Balsamico Azijn. Bezoek een familiebedrijf in Modena en ontdek het ingewikkelde proces van het rijpen van balsamicoazijn in houten vaten. Geniet na de rondleiding van een proeverij van 12 jaar oude en 25 jaar oude Traditionele Balsamico Azijn, samen met andere balsamico specerijen, en waardeer de diepte van smaken die dit product tot een verborgen juweel van de regio hebben gemaakt.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLE
    • Viale Paolo Borsellino, 31, 43121 Parma PR, Italy | The pick up will be at: NH Parma, Viale Paolo Borsellino, 31, 43122 Parma PR, Italy >>>At Parma Train Station: Follow to north exit Falcone/Borsellino, reach the NH HOTEL on the right. Our Van wait at the parking area in front of the hotel . After max 10 minutes passed the scheduled time for pick up the vehicle will leave for its destination. >>>Image of pickup Point NH : http://rb.gy/b0zcvl >>>Directions to NH Hotel: http://rb.gy/hw1sd
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy