expedia
Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 5 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 13 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 6 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 12 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class

Porto Torres: Sardijnse verse pasta kookles

Van Escursì - experience sardinia
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 107 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 3 u. 30 min.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
  • Meerdere talen
Overzicht
  • Veel plezier met het leren van traditionele methoden om verse pasta te maken
  • Proef de authentieke smaak van Sardinië en neem de pasta die je hebt bereid mee naar huis
  • Geniet van een ochtend met een lokale bewoner in een landhuis midden in de natuur

Locatie van activiteit

    • Porto Torres
    • Porto Torres, Sardinia, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • The guide will be waiting for you at Tenute Li Lioni, at the address indicated
    • Porto Torres, Sardegna, Italy

Beschikbaarheid controleren


Porto Torres: Sardijnse verse pasta kookles
  • De activiteit duurt 3 uur en 30 minuten3 u. 30 min.3 u. 30 min.
  • Engels
Starttijd: 09.00 uur
Prijsdetails
€ 107,00 x 2 volwassenen€ 214,00

Totaal
De prijs is € 214,00
tot zo. 5 mei
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenLaboratorium van verse Sardijnse pasta
  • InbegrepenInbegrepen Vereist schort en uitrusting
  • InbegrepenInbegrepen Welkom lokaal ontbijt
  • InbegrepenInbegrepen Eindproeverij van de producten gemaakt tijdens het laboratorium
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenLunch

Belangrijke info voor je boekt

  • Niet toegestaan: Huisdieren
  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

Een ervaring voor alle fans of gewoon nieuwsgierig naar typische Sardijnse recepten: een laboratorium van verse pasta in Porto Torres, in de keukens van een echt restaurant! Je ontdekt hoe je symbolische gerechten van Sardinië bereidt: de “culurgiones ogliastrini”, “maccarones de busa” en Sardijnse gnocchi. Je leraren voor een dag zijn Simona en Annarita, die de regionale tradities voortzetten die generaties lang zijn overgeërfd. Een laboratorium dat wordt samengesteld op basis van jouw niveau van voorbereiding, waar je de basis kunt leren om thuis te herhalen. Het begint met een goed verzorgd ontbijt en eindigt met een lekkere smaak en het meenemen van het product. Tot slot kun je, als je wilt, blijven voor een welverdiende lunch!

Programma:

  • Aankomst op het landgoed om 9:00 uur
  • Welkomstontbijt
  • Start van de cursus om 9.30 uur
  • Einde van de cursus om 12:30 uur

Het doel van de workshop is om de deelnemers te vertellen en te leren over het maken van Sardijnse ambachtelijke pasta:

  • Culurgiones ogliastrini
  • Busjes
  • Gnocchi sardi

Omdat het drie traditionele pastaprocessen zijn, zal er ongeveer 45 minuten per soort worden besteed.

Elke deelnemer neemt alles wat hij heeft gemaakt mee naar huis.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Porto Torres
    • Porto Torres, Sardinia, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLE
    • The guide will be waiting for you at Tenute Li Lioni, at the address indicated
    • Porto Torres, Sardegna, Italy