expedia

Prive Parmigiano Reggiano, Prosciutto en Balsamico tour

Van SLOW EMOTION
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 360 per volwassene* *Betaal een lagere prijs door meer dan 2 volwassenen te selecteren
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 5 u.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
  • Bij geselecteerde hotels ophalen
  • Meerdere talen
Overzicht
  • Leer de geheimen van het maken van de meest waardevolle Emilia DOP producten!
  • Proef de authentieke Parmigiano Reggiano DOP
  • Ontdek het zwarte goud van Modena, de traditionele Balsamico Azijn DOP

Locatie van activiteit

    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Beschikbaarheid controleren


Parmigiano Reggiano, Prosciutto en Balsamico ervaring
  • De activiteit duurt 5 uur5 u.
    5 u.
  • Engels
Starttijd: 09.00 uur
Prijsdetails
€ 360,00 x 2 volwassenen€ 720,00

Totaal
De prijs is € 720,00
tot ma. 14 jul.
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenHet omvat
  • InbegrepenInbegrepen Privéchauffeur
  • InbegrepenInbegrepen Privégids
  • InbegrepenInbegrepen Bezoek aan Parmigiano Zuivelboerderij, Prosciutto fabriek en Balsamico producent
  • InbegrepenInbegrepen Proeverij van Ricotta, Parmigiano Reggiano en Pignoletto wijn
  • InbegrepenInbegrepen Proeverij van Prosciutto di Modena DOP en Lambrusco wijn
  • InbegrepenInbegrepen Proeverij van traditionele balsamico azijn uit Modena in verschillende rijpingsstadia

Belangrijke info voor je boekt

  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

Vraag een willekeurige Italiaan wat zijn favoriete regio is om te eten en het antwoord zal waarschijnlijk Emilia-Romagna zijn! Bologna, Modena en Parma, om maar een paar steden in de voedselvallei te noemen, zijn de thuisbasis van een aantal van de culinaire specialiteiten die Italië wereldberoemd hebben gemaakt, zoals de Parmigiano Reggiano, Prosciutto di Modena en Traditionele Balsamico Azijn.

Onze tour combineert een bezoek achter de schermen met proeverijen van deze fantastische producten.
We halen je rond 9:00 uur met een privéchauffeur op bij je hotel en brengen je naar het eerste bezoek waar je zult assisteren bij de live productie en de geheimen zult ontdekken van het maken van de koning der kazen, de Parmigiano Reggiano DOP. De best mogelijke afsluiting is een proeverij van ricotta gemaakt op dezelfde dag, verschillende rijpingen van Parmigiano en snack met truffel gearomatiseerde room gecombineerd met een glas van onze typische Pignoletto wijn uit de heuvels van Bologna.
De volgende gastronomische stop is een ambachtelijke hamfabriek waar we het productieproces achter deze delicatesse leren kennen en eindigen met een Prosciutto di Modena DOP proeverij geserveerd met lokale Lambrusco wijn.
We sluiten onze smaakervaring af met het ontdekken van de geheimen van het zwarte goud van Modena, de traditionele balsamico-azijn die je “jong”, 12 jaar gerijpt, en “extra oud”, minstens 25 jaar gerijpt, zult proeven!

De terugkeer naar Bologna is rond 14.00 uur.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLE
    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy