Ontmoet je vriendelijke wijnmaker en beleef een unieke ervaring op Rhodos. Ontdek lokale druivensoorten en bezoek de wijngaard.
Bezoek de wijngaarden, we leggen onze wijnbouw- en vinificatiemethoden grondig uit terwijl we elke verschillende productiefase bezoeken.
Nadat we van de zon hebben genoten, gaan we naar de buitenbar voor een uitgebreide wijnproeverij terwijl we de oenologische methoden bespreken die we gebruiken.
Daarna spreken we je honger aan door een kookles te doen, waarbij deelname optioneel maar meestal best leuk is.
Aan het einde van het kookgedeelte kunt u plaatsnemen in ons restaurantgedeelte met uitzicht op de wijngaarden, waar u een meergangenmenu in tapasstijl wordt geserveerd. We noemen ze “mezedes” en we voelen dat ze het thema volgen van het ontdekken van de Griekse keuken en het geven van voldoende gelegenheid om de verschillende wijnen van onze productie te combineren.
Het menu is grotendeels vegetarisch: lokaal brood, Griekse salade, Tzatziki, Tirokafteri, Auberginesalade en meer.
Nadat uw maaltijd is voltooid, nodigen we u uit om binnen te komen, waar we onze distilleerderij opvoeren, onze distillatiemethoden beschrijven en u ten slotte een voorproefje geven van ons lokale geperste druivendestillaat “tsipouro”, dat het beste werkt als digestief.