Leer 7 van de favoriete recepten van Brazilië in een 4 uur durende kookles. De kookstudio ligt in de Copacabana regio en biedt bezoekers inzicht in de technieken, ingrediënten en smaken van de Braziliaanse keuken in het gezelschap van een ervaren chef-kok.
Leer hoe je een traditioneel recept maakt en nadat de maaltijd is bereid, ga je samen met de instructeur zitten om te proosten op je inspanningen en de vruchten van je arbeid te proeven, vergezeld van kokosnootdrankjes en caipirinha's!
De gebruikte ingrediënten zijn overal ter wereld te vinden, dus je kunt deze gerechten ook thuis maken!
Of je nu een kookfanaat bent of een beginner, deze kookles belooft een leuke, gezellige ervaring te worden die je nooit zult vergeten.
Op maandag, woensdag en vrijdag is er de zeevruchtenschotel Moqueca en op zaterdag de zwarte bonen Feijoada. Bij elk gerecht worden cassavesticks en twee alcoholische drankjes geserveerd.
Met maximaal 7 deelnemers per les ben je verzekerd van een meer persoonlijke ervaring onder leiding van de instructeur die je door het kookproces begeleidt en eventuele vragen beantwoordt.
Nadat je hebt voorbereid en gekookt, eet je van je uitgebreide Braziliaanse maaltijd.
Een praktische les waarin je zult zien hoe goed het is om een aantal Braziliaanse recepten te vervullen! 5 gangen + 2 drankjes.
Ontmoet je instructeur om je kookavontuur te beginnen. Ervaring is niet vereist en je zult zeker iets nieuws leren over de Braziliaanse keuken en cultuur, of je nu een beginnende of ervaren kok bent.
Voorbeeldmenu
- Gebakken kaas met pittige guavejam
- Geklemde gebakken worstslierten
- Limoen Caipirinha
- Kokosnoot drankje
- Varkensvlees en bonen Feijoada of zeevruchten Moqueca (afhankelijk van de dag)
- Bananen farofa met rijst op smaak
- Verrassingsdessert, dit zal variëren afhankelijk van het beschikbare exotische fruit of de zoetigheden die onze chef-kok op haar boerderij produceert, zoals brigadeiro of doce de leite