Hou je van Pasta, Pesto en Tiramisù? Dit is de juiste les voor jou!
Na een paar stappen kom je mij en mijn hond Ettore tegen. Proost en de activiteit kan beginnen rond de tafels die al voorbereid zijn.
STAP 1 (TIRAMISU MAKEN'): In dit onderdeel leer je hoe je vanaf nul je beste traditionele tiramisu bereidt. Vijf ingrediënten en klaar! Het is gemakkelijk, maar niet te gemakkelijk.
STAP 2 (PESTO MAKEN): In dit deel van de les ga je vanuit het niets de beste pesto bereiden die je ooit hebt geproefd. Zeven ingrediënten voor deze geurige smaakmaker.
STAP 3 (TROFIE PASTA MAKEN): Houd je van uitdagingen? Deze is voor jou. Een traditionele Ligurische pasta handgemaakt met slechts 3 ingrediënten. De geheime kunst van het maken van onze lokale schat.
Geniet van de gerechten die je hebt bereid met een glas witte wijn en deel gesprekken en een ontspannen sfeer met andere gasten.
De ervaring vindt plaats in mijn XVI eeuwse privéwoning in Riomaggiore (Cinque Terre) gelegen in het dorpscentrum waar mijn hond Ettore en ik je zullen verwelkomen met een glas prosecco.
Na een paar stappen kun je genieten van het prachtige uitzicht op het dorp en de zee vanaf het dakterras op de 3e verdieping van het gebouw.
De karakteristieke gekleurde torenhuizen zijn gebouwd volgens de steile orografie van de heuvel en geven vooral vanaf zee een fantastische aanblik.
LET OP: VOEDSELALLERGIEËN EN -INTOLERANTIES
- Pesto en Tiramisù zijn NIET veganistisch.
- Deze les is NIET geschikt voor coeliakiepatiënten en NIET voor mensen met ernstige voedselintoleranties of allergieën.
In het geval van last-minute communicatie mag je nog steeds meedoen, maar krijg je niets te eten.