Verken Saigon bij nacht en proef de heerlijke smaken van deze bruisende metropool. Leer de stad kennen via de keuken en stop bij plekjes die alleen de plaatselijke bewoners kennen.
Om 17:30 uur word je opgehaald door onze gids met een vespa en vervolgens ga je naar het restaurant met gegrilde varkensvermicelli en loempia's. Dit is een van de meest interessante gerechten in Vietnam, niet alleen dat, maar het is ook erg gezond omdat er veel groenten en komkommers in zitten.
Vervolgens gaan we naar een van de meest unieke cafés in Saigon met een geheime kelder waar het wapen ligt dat werd gebruikt bij de aanval op het Onafhankelijkheidspaleis op oudejaarsavond 1968. Hier genieten we van koffie met gezoete gecondenseerde melk of kumquat thee.
Daarna gaan we naar een van de grootste bloemenmarkten in Saigon met honderdduizenden bloemen van over de hele wereld. Hier zullen we genieten van gegrild rijstpapier met eieren, babygarnalen, gekneusd varkensvlees, kaas en groene uien geserveerd met speciale saus. Daarna zullen we genieten van gegrilde rundvleesspiesjes gemarineerd met speciale kruiden.
Daarna gaat de groep naar China town om te genieten van pannenkoeken met wilde groenten. Dit is een van de kenmerkende gerechten van de Mekongdelta. Banh Xeo wordt opgerold in groenten en geserveerd met vissaus.
Dan gaan we door de drukke straten van de modewinkels van District 5 naar District 4, hier zullen we genieten van het legendarische brood, in het brood zitten allerlei soorten brood. ham, zelfgemaakte boter, paté, komkommer, vissaus en koriander. Als je het eet, is het heel knapperig en smelt het in de mond.
Na het programma gaan we naar het visrestaurant met een verscheidenheid aan zeevruchten en slakken, en genieten we van lokaal bier.
Daarna gaat onze groep terug naar het hotel om de reis af te sluiten en afscheid te nemen.