Begin de ervaring met een pick-up van je hotel in San Pedro de Atacama en trek de zandduinen in. Je wordt begroet door je persoonlijke chef-kok, die de finale heeft gehaald van een Chileens tv-programma genaamd Copa Culinária Carozzi. Hij helpt je Atacama te ontdekken via je smaakpapillen.
Daarna krijg je je verrassingsdiner van vijf gangen voorgeschoteld, waarvan alle gerechten zijn gemaakt met regionale, seizoensgebonden ingrediënten. Alle menu's worden gecombineerd met wijn, bier of water met infusie en de chef geeft uitleg over de producten en de bereiding.
Kies ervoor om een professionele fotograaf bij je te hebben onder de Melkweg, die foto's maakt die later kunnen dienen als herinnering aan deze perfecte nacht. Om de ervaring compleet te maken kun je activiteiten toevoegen die de avond nog specialer maken.
Als je de add-ons kiest, kun je genieten van livemuziek die typisch is voor de regio en die gespeeld wordt terwijl je geniet van het diner en/of een astronomische uitleg na het diner van een plaatselijke bewoner. Met deze laatste toevoeging leer je over de Linckan Antai cultuur, hun erfgoed en hoe ze de hemel als gids gebruikten. Na de geweldige avond word je weer afgezet bij je hotel.