Breng een ontspannende tijd door op de rivier met onze BBQ-vlotten “Flosse” (tot 7 gasten plus schipper) en “Finne” (tot 12 gasten plus schipper). De boten zijn uitgerust met een zonneterras, BBQ-grill om zelf te grillen, overdekte en weeronafhankelijke zitplaatsen met banken en tafels, een toilet en een kleine jukebox.
Een ervaren schipper chauffeert je comfortabel op de Neckar, voorziet je tijdens de tocht van koude drankjes en zorgt voor het schoonmaken van het vlot en de barbecue na de tocht, zodat je met vrienden volop van de tocht kunt genieten. Tot 12 personen gebruiken we 1 boot, vanaf 13 personen nemen we je mee in 2 boten. We kunnen maximaal 19 gasten tegelijk vervoeren.
Voor de maaltijden kunnen de boten aan de zijkant aan elkaar worden vastgemaakt, zodat je samen kunt socializen en van boot naar boot kunt gaan. De tocht vindt plaats op het meest idyllische deel van de Neckar in Stuttgart, langs de beroemde en imposante steile wijngaarden tussen Mühlhausen en Bad Cannstatt. Bij tochten van 2-3 uur sluiten we de sluizen niet af; bij tochten van 4 uur of langer sluiten we ook af richting Remseck en Ludwigsburg.
De Riverhouse BBQ (tegen betaling) om zelf te grillen bestaat uit per persoon:
150 g runderlapjes van de romp, 150 g kalkoenlapjes van de borst, 1 rode worst, 1 gegrilde kaas, gegrilde aardappelen, cole slaw, gemengde groene salade, balsamicodressing, boerenbrood en diverse dipsauzen.
(De vermelde gewichten voor de biefstukken zijn ruwe gewichten)
Vegetariërs / veganisten graag apart registreren!
Hier ruilen we de biefstuk en kalkoenfiletbiefstuk voor groentebiefstuk (auberginesteak en een bietenmedaillon) en de rode worst voor een veganistische worst. Voor de veganisten ruilen we de gegrilde kaas ook in voor een voorgekookte maiskolf. Onze salades/dressings/dips en brood zijn ook standaard veganistisch.
Mogelijke extra optie (te boeken in de volgende stap)
Heb je echt goede eters aan boord en maak je je zorgen dat je misschien niet genoeg vlees hebt?
Geen probleem, want je hebt de mogelijkheid om de hoeveelheid vlees per persoon te verdubbelen (steaks en worst) voor een meerprijs.
Extra vlees (+150 g runderlapjes van de romp, +150 g kalkoenlapjes van de borst, 1x rode worst)
Drankjes moeten van tevoren worden besteld. Je mag geen eigen drank meenemen.
Als je een dagtocht plant in plaats van een tour van 2 uur, kan er op afspraak ook ontbijt of een snack worden klaargemaakt.