expedia

Xcaret Park met spectaculaire show in Mexico

Van Grupo Xcaret

4,4/5

Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 109 per volwassene
per volwassene
Wat is inbegrepen?
 • Gratis annulering mogelijk
 • +13 u. 30 min.
 • Mobiele voucher
 • Directe bevestiging
 • Bij geselecteerde hotels ophalen
 • Hygiëne en veiligheid
Schoonmaak- en veiligheidsmaatregelen
 • Mondkapjes zijn vereist
 • Voertuigen en zalen worden gedesinfecteerd
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
Overzicht
 • Winnaar van Eco-Park Award en Safe Travels-badge door WTTC
 • Junglepaden, zwemmen in ondergrondse rivieren en strand
 • Kleurrijke Mexicaanse tradities uit het verleden & heden vieren
 • Mexico Espectacular, een dynamische show met +300 artiesten
 • Leuke upgrades beschikbaar voor nog meer plezier en comfort

Controleer de beschikbaarheid


Xcaret-dagtoegang + vervoer

Niet restitueerbaar
15 u.

Dit is een dagticket voor het Xcaret-park, inclusief vervoer heen en terug (van en naar de meeste hotels in Cancun, Playa del Carmen en Riviera Maya). *Skip-the-line toegang bij het verkrijgen van uw toegangsarmbanden, op weg naar het park.

Begintijd: 07.00 uur

Prijsdetails

De prijs is € 137,55 per ticket, de prijs voor 1 volwassene is € 137,55
€ 137,55

Totaal

De prijs is € 137,55

Toegang tot Xcaret Plus en vervoer

Niet restitueerbaar
15 u.
Eten en drinken

Dit is een volledige dag toegang tot het Xcaret-park inclusief een lunchbuffet met een biertje en enkele andere drankjes (tijdens de lunch) en het gebruik van faciliteiten in het Xcaret Plus-gebied. Het omvat het vervoer heen en terug (van en naar de meeste hotels in Cancun, Playa del Carmen en Riviera Maya). *Skip-the-line toegang bij het verkrijgen van uw toegangsarmbanden, op weg naar het park.

Begintijd: 07.00 uur

Prijsdetails

De prijs is € 176,86 per ticket, de prijs voor 1 volwassene is € 176,86
€ 176,86

Totaal

De prijs is € 176,86

Xcaret Totaal Ticket met Adrenalina + Vervoer

Niet restitueerbaar
15 u.
Eten en drinken

Dit is een toegang voor een hele dag tot het Xcaret-park, inclusief de activiteit Adrenalina Jetboat Ride, een lunchbuffet met een biertje en enkele andere drankjes (tijdens de lunch) en het gebruik van faciliteiten in het Xcaret Plus-gebied. Het omvat het vervoer heen en terug (van en naar de meeste hotels in Cancun, Playa del Carmen en Riviera Maya). *Skip-the-line toegang bij het verkrijgen van uw toegangsarmbanden, op weg naar het park.

Duur activiteit: 10 minuten voor instructies / 20 minuten activiteit; Minimumleeftijd: 9 jaar, of een minimumlengte van 137 cm. Kinderen onder de leeftijd moeten worden vergezeld door een volwassene.

De optionele activiteit wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen met recente operaties, fracturen of medische beperkingen, of mensen met hart-, rug- of ooraandoeningen; astma; epilepsie; hypertensie; suikerziekte; of claustrofobie. Je kunt je activiteit in het park wijzigen in deze twee opties: Sea Trek® of Snuba®.

Begintijd: 07.00 uur

Prijsdetails

De prijs is € 205,36 per ticket, de prijs voor 1 volwassene is € 205,36
€ 205,36

Totaal

De prijs is € 205,36

Xcaret Park met spectaculaire show in Mexico

Niet restitueerbaar
13 u. 30 min.

Dit is een volledige dag toegang tot Xcaret Park. Bij deze optie is geen vervoer inbegrepen.

Begintijd: 08.30 uur

Prijsdetails

De prijs is € 108,08 per ticket, de prijs voor 1 volwassene is € 108,08
€ 108,08

Totaal

De prijs is € 108,08

Xcaret Plus toegang

Niet restitueerbaar
14 u.
Eten en drinken

Dit is een Plus-toegangsbewijs voor een hele dag voor Xcaret-park, inclusief een lunchbuffet met een biertje en enkele andere drankjes (tijdens de lunch) en het gebruik van faciliteiten in het Xcaret Plus-gebied. Bij deze optie is geen vervoer inbegrepen.

Begintijd: 08.30 uur

Prijsdetails

De prijs is € 147,38 per ticket, de prijs voor 1 volwassene is € 147,38
€ 147,38

Totaal

De prijs is € 147,38

Xcaret Totale toegang met Adrenalina-rit

Niet restitueerbaar
14 u.
Eten en drinken

Dit is een toegang voor een hele dag tot het Xcaret-park, inclusief de activiteit Adrenalina Jetboat Ride, een lunchbuffet met een biertje en enkele andere drankjes (tijdens de lunch) en het gebruik van faciliteiten in het Xcaret Plus-gebied. Bij deze optie is geen vervoer inbegrepen.

Duur activiteit: 10 minuten voor instructies / 20 minuten activiteit; Minimumleeftijd: 9 jaar, of een minimumlengte van 137 cm. Kinderen onder de leeftijd moeten worden vergezeld door een volwassene.

De optionele activiteit wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen met recente operaties, fracturen of medische beperkingen, of mensen met hart-, rug- of ooraandoeningen; astma; epilepsie; hypertensie; suikerziekte; of claustrofobie. Je kunt je activiteit in het park wijzigen in deze twee opties: Sea Trek® of Snuba®.

Begintijd: 08.30 uur

Prijsdetails

De prijs is € 187,68 per ticket, de prijs voor 1 volwassene is € 187,68
€ 187,68

Totaal

De prijs is € 187,68
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling
Originele tekst bekijken (Engelstalig)

Wat is wel en niet inbegrepen

 • InbegrepenToegang tot Xcaret Park
 • InbegrepenJunglepaden, ondergrondse rivieren en wateractiviteiten
 • InbegrepenButterfly Pavilion, Coral Reef Aquarium, Aviary en Orchid Museum
 • InbegrepenToegang tot het strand, de inham en de natuurlijke zwembaden. Gebruik van reddingsvesten en rubberen binnenbanden
 • InbegrepenCulturele tentoonstellingen en voorstellingen
 • InbegrepenToegang tot Xcaret Mexico Espectacular show
 • InbegrepenLigbedden, hangmatten, toiletten, kleedkamers en douches
 • InbegrepenPLUS-optie omvat 1 buffetmaaltijd, 1 bier en onbeperkt niet-alcoholische dranken tijdens het nuttigen van voedsel
 • InbegrepenIndien geselecteerd, retourreis met vervoer vanaf je hotel in Cancun, Playa del Carmen of Riviera Maya
 • Niet inbegrepenOptionele ophaal- en wegbrengservice van het hotel (beschikbaar in de transportserviceoptie)
 • Niet inbegrepenEén buffetmaaltijd en -drank (beschikbaar in Plus-optie)
 • Niet inbegrepenAdrenalina, Sea Trek®, Snuba® of andere optionele activiteiten (alleen als de Total-optie is geselecteerd)
 • Niet inbegrepenToegang tot Temazcal, Cava: Mexicaanse wijnproeverij, Xpa en Tlachco-diner
 • Niet inbegrepenKluisje (tegen betaling), huren van handdoek, en snorkeluitrusting

Belangrijke info voor je boekt

 • Wanneer je een optie met vervoer koopt, is een pick-up inbegrepen vanaf de meeste hotels in Cancun, Playa del Carmen en Riviera Maya. U moet ten minste 24 uur voorafgaand aan uw bezoek aan het park contact met ons opnemen om uw ophaalservice te regelen.
 • Openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 22.30 uur (sommige zondagen zijn gesloten, controleer de beschikbaarheid)
 • Kinderen onder de 12 jaar en langer dan 1,37 meter dienen een identiteitsbewijs te tonen om hun leeftijd te bevestigen. Kinderen van 4 jaar en jonger zijn complementair.
 • Adrenalina Jetboat Ride (Duur: 10 minuten voor instructies / 20 minuten voor activiteit; Minimumleeftijd: 9 jaar of minimumhoogte van 137 cm) Je kunt de activiteit die je in het park hebt gekocht wijzigen.
 • Kinderen en tieners moeten in het park vergezeld zijn van een volwassene
 • Snorkeluitrusting huren kost 10,99 USD, vereist een borg van 25 USD
 • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

Breng een dag door in het Xcaret Park en bewonder de natuurlijke schoonheid en de rijke cultuur van Mexico. Dit park met een natuurthema ligt in het hart van de Riviera Maya en biedt meer dan 50 attracties en activiteiten, omringd door weelderige jungle, ondergrondse rivieren en de prachtige Caribische zee.

Maak een reis terug naar het verleden en ga naar de Hacienda Henequenera, die als toegangspoort tot het Folk Art Museum dient, om de werken van beroemde Mexicaanse kunstenaars te bewonderen. Bezoek een replica van een Mexicaanse begraafplaats en steel een rustig moment in de kapel van Guadalupe, voordat je de Fiesta Charra bijwoont, een paardensportvoorstelling die traditioneel Mexicaans rijkunsten laat zien.

Wandel vervolgens langs de junglepaden en verken de exotische flora en fauna. Baan je een weg naar de volière en smul je ogen op talloze soorten tropische vogels; bewonder de delicate bloesems in het Living Museum of Orchids; stop bij het vlinderpaviljoen; en kom dicht bij zeeschildpadden en andere zeedieren.

Trek een reddingsvest aan en zoek verkoeling in de ondergrondse rivieren die deel uitmaken van een netwerk van kanalen dat onder het Yucatán-schiereiland stroomt. Ga zwemmen of snorkelen in het hemelsblauwe water, bezoek een Maya-dorp en zie hoe deze eeuwenoude beschaving tot leven komt met buitengewone dansvoorstellingen.

Geniet van de zon, proef Mexicaans eten en ontspan je op een ligstoel met uitzicht op de Caribische zee, voordat je plaatsneemt in het Gran Tlachco Theater voor Mexico Espectacular, een ongelooflijke show met meer dan 300 artiesten op het podium. Dit muzikale feest neemt je mee door de geschiedenis en de verschillende culturele regio's van Mexico, een perfecte manier om je bezoek aan Xcaret af te sluiten.

Upgrade uw toegang met Xcaret Plus, voor toegang tot de exclusieve faciliteiten in het Xcaret Plus-gebied (met kleedkamers, toiletten en lockers), het gebruik van snorkelspullen en een smakelijke maaltijd en drankje in een van de buffetrestaurants .

Voor nog meer plezier selecteert u Xcaret Total Adrenalita - Een spannende rit op een supersnelle jetboot met een snelheid tot 90 km/u, met 360 bochten vol adrenaline. Andere mogelijkheden op het park tegen een meerprijs zijn:

 • Sea Trek® - loop op de bodem van de zee met een innovatieve helm, verbonden met een buis, om vrij te ademen terwijl je het onderwaterlandschap bewondert.
 • Snuba® - combinatie van snorkelen en duiken, met een zuurstoftank die op het oppervlak drijft om het zeeleven met gemak te verkennen.

Retourvervoer met ophaalservice vanaf het hotel is beschikbaar als add-on voor alle soorten toegang.

Schoonmaak- en veiligheidsmaatregelen

Grondigere hygiënemaatregelen
 • Vaak aangeraakte oppervlakken worden schoongemaakt en gedesinfecteerd
 • Voertuigen en zalen worden schoongemaakt met ontsmettingsmiddelen
Sociale afstandsmaatregelen
 • Maatregelen met betrekking tot social distancing (het bewaren van sociale afstand) zijn van kracht
Veiligheidsmaatregelen
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen door het personeel
 • Er worden temperatuurcontroles uitgevoerd bij het personeel
 • Mondkapjes zijn vereist
 • Hygiënische handgel aanwezig
Deze informatie wordt verstrekt door onze partners.

Locatie

Locatie van activiteit

 • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESParque Xcaret
  • Xcaret Park Km 282 Puerto Juarez
  • 77710, Playa del Carmen, Quintana Roo, Mexico

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

 • PEOPLEPEOPLEHotel Pickup
  • Hotel Zone
  • Cancún, Quintana Roo, Mexico
 • PEOPLEPEOPLEDowntown Cancun Pickup
  • Sm 6 Avenida Nichupté
  • 77503, Cancún, Quintana Roo, Mexico
 • PEOPLEPEOPLEHotel Pickup
  • Puerto Morelos, Quintana Roo, Mexico
 • PEOPLEPEOPLEHotel Pickup
  • Playa del Carmen, Quintana Roo, Mexico
 • PEOPLEPEOPLEHotel Pickup
  • 77761, Tulum, Quintana Roo, Mexico
 • PEOPLEPEOPLEXcaret Park
  • Xcaret Park Km 282 Puerto Juarez
  • 77710, Playa del Carmen, Quintana Roo, Mexico

Gemiddelde score van 4,4 op 5 na 1366 beoordelingen

" " 88.00000000000001%

Sorteer beoordelingen op

Onze app brengt je verder

Als je via de app boekt, kun je tot 10% besparen op geselecteerde hotels en verzamel je bij elke boeking het dubbele aantal punten. Met deze deals in de app bespaar je nog meer op reizen zodat je er nog vaker op uit kunt gaan. Bovendien beheer je je volledige boeking gewoon onderweg.

Sms een downloadlink naar jezelf voor eenvoudige toegang

Door je nummer te geven, ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.
QR-code

Meer informatie over Expedia Group