Maak je verblijf op Sicilië magisch, profiteer van een unieke en onvergetelijke ervaring, waar je altijd de herinnering en de smaak van zult hebben. Neem deel aan de belevenis “Traditionele menu's rond Cefalù”. Onder begeleiding van een kok, die je graag ontvangt in haar panoramische huis, leer je hoe je verse Siciliaanse pasta maakt, gevolgd door parmigiana en een typisch Siciliaans dessert.
Je ervaring begint met het ontdekken van de geheimen achter de keuze van de juiste soort meel om een heerlijke verse pasta te maken; je leert hoe je verse pasta moet kneden, hoe lang het duurt om het deeg te kneden en bovenal leer je de verschillende technieken om pasta te bewerken om verschillende soorten te maken: gnocchi, tortelli, orecchiette, tagliatelle en vele andere.
Je kunt je ervaring verrijken door een smakelijke parmigiana te bereiden: je krijgt de kans om je gerecht nog lekkerder te maken met lokale producten, zoals extra vergine olijfolie, groenten en kruiden uit onze tuinen.
Je mag de realisatie en het proeven van een typisch Siciliaans dessert niet missen om je kookles in schoonheid af te sluiten.