Geniet van de beste flamenco-ervaring in Valencia. Beleef de cultusplaats voor flamenco, een van de mooiste muzieksoorten ter wereld, met een uitbundige artistieke, culturele en historische rijkdom. Beleef een unieke ervaring, even intens als onvergetelijk, vergezeld van het beste van de mediterrane keuken, geserveerd in een prachtige Tablao met een intiem restaurant en een suggestieve sfeer.
Voel de magie en oude charme van de flamenco, het meest geëxporteerde culturele icoon van de laatste tijd. Word verliefd op een buitengewoon dramatische flamencoshow. Met meer dan tien jaar professionele ervaring in de wereld van de flamenco en authentieke restauratie hoopt deze tablao een breed publiek te bereiken met de magie en oude charme van de flamenco.
VIP EXCELLENCE MENU 90€ - Diner + Show
Voorkeurstafel bij het podium
Open bar bij het diner
VIP Excellence Proefmenu
Verkrijgbaar in vegetarische en veganistische versie - Aan te passen aan intoleranties, allergieën en dieetwensen
Proefmenu - Alle gerechten inbegrepen:
Rebujito Andaluz Aperitief
Selectie van broden met tomatensaus en olijf tapenade crème.
Iberische ham en een selectie kazen.
Groene salade met Valenciaanse sinaasappel, geitenkaas, gebakken ui, kerstomaatjes, citrusvinaigrette, honing en Pedro Ximenez.
Gekonfijte kabeljauwfilet op geroosterde groentenratatouille.
Runderwang in rode wijn op een bedje van geroosterde aardappelen met Provençaalse kruiden.
Appeltatin met vanille ijs en Pekan noten.
Glaasje cava.
Dranken - Open bar tijdens het diner:
Rode wijn Selección. D.O. Rioja, crianza.
Selectie witte wijn. D.O. Rueda.
Sangria, bier, frisdrank en water.
PREMIUM MENU 65€ - Diner + Show
Verkrijgbaar in vegetarische en veganistische versie - Aan te passen aan intoleranties, allergieën en dieetwensen
Voorgerechten - Alle gerechten inbegrepen:
Welkomstaperitief
Iberische ham en een selectie kazen
Groene salade met Valenciaanse sinaasappel, geitenkaas, kerstomaatjes, gebakken ui, sultana's en citrusvinaigrette, honing en Pedro Ximenez.
Hoofdmenu - Om uit te kiezen
Runderwang in rode wijn op een bedje van geroosterde aardappelen met Provençaalse kruiden.
Gekonfijte kabeljauwfilet op geroosterde groentenratatouille.
Woestijn:
Chocolade brownie met vanille ijs.
Drankje per persoon - Om uit te kiezen
½ Fles rode wijn (D.O. Rioja).
½ Fles witte wijn (D.O. Rueda).
½ Sangria kruik.
½ pul bier.
Water, frisdrank.