BEN JE KLAAR VOOR EEN UNIEKE CURSUS PASTA MAKEN?
Doe mee met chef-kok Riccardo en zijn team voor een authentieke kookles en leer hoe je verse pasta maakt met beroemde Italiaanse sauzen. Nadat je Riccardo bij zijn oma hebt ontmoet, heet hij je welkom om je de kunst van het pasta maken te laten zien. Er is een maximale capaciteit van 8 personen per les om actieve deelname en hogere kwaliteit voor de deelnemers aan de les te garanderen.
Als je de les boekt, kun je het volgende leren:
- hoe maak je het pastadeeg
- Gevulde pasta (zoals ravioli, tortellini, agnolotti, cappelletti en meer)
- lange pasta (zoals fettuccine, spaghetti, tagliolini)
- hoe maak je een pastavulling
- hoe maak je sauzen
Alles wordt begeleid door uitstekende biologische wijn.
Na deze les is verse pasta jouw kookvaardigheid!
Riccardo voorziet je van alleen de meest verse ingrediënten, lokale ingrediënten van kleine producenten wanneer beschikbaar, om je te laten zien hoe je beroemde pastasauzen maakt. Riccardo is een Romeinse chef en zijn meestersauzen zijn Amatriciana en Carbonara. Toch is er een speciaal menu voor alle vegetarische gasten met sauzen als Cacio e Pepe (nog zo'n Romeinse klassieker), Arrabbiata, Pesto en meer.
Dus waar wacht je op? Doe mee met de les en kom pasta leren maken met lokale chef-koks!
Als je op de kalender kijkt en geen datum of tijd vindt, stuur dan een e-mail naar info@riccardocookingclass.com