Wat je gaat doen: Van foodie naar foodie!
Bereid je voor op een zintuiglijke, geestverruimende reis met mij bij Maldonado, waar uitzonderlijk eten consequent en plaatselijk wordt erkend.
Levensgenieters ontmoeten elkaar in het hart van onze eigen, ambachtelijke keuken om verhalen over eten te ontdekken, meer te weten te komen over lokale producenten, te genieten van deskundige proefnotities, handgeselecteerde producten van bekwame lokale makers te proeven en meteen een kenner van de Maltese keuken te worden.
Leun achterover, ontspan en geniet van onze exclusieve privé open keuken met airconditioning waar onze chef-kok een 4 gangen proefmenu (Voorgerecht 1, Voorgerecht 2, Hoofdgerecht, Nagerecht) voor je ogen bereidt, terwijl hij een selectie van 8 lokale wijnen bij je serveert om je proefreis nog aangenamer te maken.
(3 Witte, 1 Rosé, 3 Rode, 1 Likeurwijn - alle wijnen zijn gecertificeerd/I.G.T./D.O.K. Gozo/D.O.K. Malta geselecteerd uit verschillende wijnmakerijen) Onbeperkt water en koffie aan het eind van de belevenis zijn inbegrepen.
Elk wijnproefmenu is afgestemd op de voedselallergieën en/of -voorkeuren van de aanwezige gasten.
Dit is een all-inclusive ervaring, dus er zijn geen extra kosten. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit de streek.
De wijnproeverij wordt op de eerste verdieping gehouden. Gasten moeten een wenteltrap op.
Er is een duidelijk zicht op de gastheer en het keukengedeelte.
Roken is toegestaan op een buitenterras.
Minimaal 8 personen/maximaal 16 personen
Neem gerust contact met me op als je een privégroep wilt organiseren.
-
Bericht van je host:
Hallo! Ik ben de eigenaar van Maldonado Bistro. Mijn missie is altijd geweest om eten te gebruiken als middel om een onvergetelijke ervaring te creëren en er is niets dat ik leuker vind dan dit te delen met bezoekers van het eiland dat ik thuis noem.
Ik heb het gevoel dat je echt onder de huid van een bestemming kunt kruipen door het eten te ontdekken en de relatie tussen eten en cultuur. Daarom nodig ik je uit om Gozo samen met mij, een restauranteigenaar, lokale bewoner, fijnproever en vriend, te beleven.