Lastminuteaanbiedingen

Tijd voor vakantie? Boek een verblijf en profiteer van onze lastminuteaanbiedingen.

Wat zijn de beste last-minute-hotelaanbiedingen?

Dankzij de vele aanbiedingen bij onze duizenden vertrouwde hotelpartners, is Expedia de beste website om gemakkelijk last-minute-hotelreserveringen te maken tegen voordelige tarieven. Op Expedia vind je aanbiedingen voor allerlei hotels op populaire bestemmingen in heel Nederland. We werken samen met fantastische hotels, die samen een heel divers aanbod vormen. Zo is er voor iedere wens en elk budget wel een mooi koopje te vinden, van luxe suites tot goedkope weekendjes weg.

Hoe vind ik de beste last-minute-hotelaanbiedingen?

Om de beste last-minute-aanbiedingen voor hotels in Nederland te vinden, vul je in wanneer, met hoeveel personen en naar welke bestemming je wilt reizen. Daarna kun je door de verschillende gepersonaliseerde opties scrollen en zien hoeveel je dankzij iedere aanbieding op een hotelboeking kunt besparen.

Hoe vind ik een goedkope last-minute-hotelkamer?

Ontdek onze selectie last-minute-hotelaanbiedingen en verruim je opties door meerdere datums te bekijken en vooral ook verschillende bestemmingen te overwegen. Iedere bestemming heeft natuurlijk weer iets anders te bieden! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de aanbiedingen voor hotels bij het strand in Scheveningen of bekijk hotels in Maastricht.

Kan ik mijn last-minute-hotelreservering annuleren?

Bij Expedia hechten we veel waarde aan flexibiliteit en willen we er graag voor zorgen dat ook last-minute-hotelreserveringen geannuleerd kunnen worden, zodat reizigers met een goed gevoel kunnen boeken. Daarom bieden veel hotels en vakantiehuizen nu de optie om gratis te annuleren. Het maakt dus zeker uit waar je boekt!

Voorwaarden & Bepalingen

De aanbiedingen zijn geldig voor verblijfsdatums binnen de komende 14 dagen.

De getoonde prijzen zijn inclusief de aangegeven aanbiedingskorting. Kortingen worden toegepast op het standaardtarief van geselecteerde hotels, zoals vastgesteld en opgegeven door de hotels (exclusief toepasselijke belastingen en overige toeslagen).

De getoonde hotelprijzen zijn per kamer, per verblijf op basis van de goedkoopste tweepersoonskamer die beschikbaar is, inclusief alle belastingen en servicetoeslagen, maar exclusief toeslagen die in of aan het hotel betaald dienen te worden.

Pakketbesparingen gebaseerd op de prijs van een vlucht + hotel die samen geboekt worden, in vergelijking met de prijs van dezelfde pakketonderdelen wanneer ze afzonderlijk geboekt worden.[Note: Do not use in UK]

De vermelde vluchtprijzen zijn per persoon, op basis van de goedkoopste retourvluchten vanaf de aangegeven luchthavens, inclusief alle belastingen.

De vermelde pakketprijzen zijn per persoon, per verblijf op basis van de goedkoopste retourvluchten vanaf de aangegeven luchthavens en twee personen die de goedkoopste tweepersoonskamer delen, inclusief alle belastingen.

Prijzen worden regelmatig bijgewerkt en zijn juist wanneer ze worden gepubliceerd.

De getoonde prijzen gelden voor verblijven of vluchten gedurende de weergegeven datums.

Er gelden mogelijk extra bagagekosten voor pakketten en vluchten, waaronder vluchten met een budgetmaatschappij.

Mogelijk zijn er uitgesloten datums van toepassing. Kijk voor meer informatie op de individuele pagina van het hotel of de luchtvaartmaatschappij.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving stopgezet worden.

Klik door naar individuele aanbiedingen voor bevestiging van prijzen, beschikbaarheid en toepasselijke voorwaarden en bepalingen voor die aanbiedingen.

De gebruikelijke boekingsvoorwaarden van Expedia zijn van toepassing.

Aanbieder: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.