Sommige mensen vinden het heerlijk om rond te neuzen op zoek naar souvenirs, als aandenken aan een leuke vakantie. Anderen trakteren zichzelf graag op spullen die ze thuis niet kunnen krijgen, van lokale kunst tot unieke mode-items. Wat je ook leuk vindt en wat je redenen om te gaan shoppen ook zijn, wij helpen je meer van je favoriete bestemmingen te vinden en laten je daarnaast nieuwe dingen ontdekken.

Op jacht naar antiek? Check. Modeadviezen? Check. Populairste winkelstraten in een stad? Check. Op deze pagina ontdek je een geweldig aanbod aan ideeën voor shopvakanties, zodat je zeker met dat ene perfecte souvenir thuiskomt, of een koffer vol cadeautjes voor jezelf of een dierbare vriend of familielid.

Dus ben je dol op haute couture en wereldberoemde modeontwerpers, dan ben je hier aan het juiste adres, met bestemmingen van Parijs tot Milaan en Londen tot New York. Maar we helpen je net zo goed aan verborgen pareltjes met onze gidsen over vintagewinkels in Berlijn, koopjesjagen in Rome en sfeervolle, fascinerende souks in Marrakesh. Kijk eens rustig rond en laat je door ons inspireren. We hebben voor elk wat wils, voor alle verschillende interesses en alle budgetten. En houd onze pagina goed in de gaten. We ontdekken voortdurend nieuwe winkelervaringen en stellen steeds weer nieuwe gidsen voor je samen om je reizen nog leuker te maken.

Als je shoppen wilt combineren met andere culturele activiteiten en bezienswaardigheden in de stad, bekijk je onze pagina over stedentrips. Of lees onze artikelen over eten en drinken om te ontdekken waar je na een lange dag winkelen een heerlijke maaltijd of welverdiend drankje kunt vinden.

Onze Winkelen artikelen