Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud

EXPEDIA.NL PRIVACYBELEID

Wij bij Expedia, Inc. begrijpen dat je ons veel vertrouwen schenkt bij het maken van een online boeking. Wij nemen dit vertrouwen zeer serieus en de waarborging van de veiligheid en vertrouwelijkheid van je persoonsgegevens krijgt daarom ook de hoogste prioriteit. Dit privacybeleid is van toepassing op de gegevens die verzameld worden op Expedia.nl. Onze website is bestemd voor het gebruik door Nederlandse inwoners van ten minste 16 jaar oud.


Welke gegevens verzamelen wij?

Algemeen

Expedia, Inc., hierna te noemen "wij" of "ons," zal optreden als de verantwoordelijke en zal de van jou verzamelde gegevens verwerken volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij ontvangen jouw gegevens die via onze website of op andere manieren verstrekt werden en slaan deze op. Dit zijn onder meer gegevens die jou kunnen identificeren ("persoonsgegevens"), zoals je voor- en achternaam, telefoonnummer, post- en e-mailadressen, faxnummer, en - als je boekt via onze site - creditcardgegevens (zoals het creditcardnummer, naam kaarthouder en vervaldatum). Wij kunnen ook informatie vragen over jouw hotelvoorkeuren of gegevens over loyaliteits-, frequent flyer- en/of autoverhuurprogramma's. Doorgaans zijn de gegevens vereist voor de doelen die vermeld worden onder Hoe gebruiken wij je gegevens?. Voor jou gaat het om jouw registratie als lid, de aankoop van producten of services, het samenstellen van een reizigersprofiel, jouw deelname aan enquêtes, wedstrijden of promoties, het stellen van vragen of andere transacties die op onze site plaatsvinden. Je krijgt altijd de keuze om bepaalde gegevens niet aan ons te verstrekken.

Informatie over reisgenoten

Wanneer je voor iemand anders een reservering boekt via Expedia.nl, vragen wij om de persoonsgegevens en reisvoorkeuren van deze persoon. Vraag die persoon daarom altijd eerst om zijn of haar toestemming, omdat hun persoonsgegevens alleen maar bekeken en/of gewijzigd kunnen worden via jouw account.

Gegevens van andere bronnen

Wij kunnen zowel persoonlijke als niet-persoonlijke gegevens over jou ontvangen van affiliates, zakenpartners en andere, onafhankelijke derde partijen en deze gegevens toevoegen aan jouw account. Voorbeelden van zulke gegevens zijn bijvoorbeeld bijgewerkte leverings- en adresgegevens, aankoopgeschiedenis en demografische informatie.

Social media/Facebook

Als je gebruikmaakt van de social media-functies op onze website, dan is het mogelijk dat de social media-provider ons volgens zijn eigen beleid informatie stuurt, waaronder bijvoorbeeld je naam, profielafbeelding, geslacht, vriendenlijsten en andere informatie die je naar eigen keuze ter beschikking hebt gesteld. Ook kan informatie over hotelaanbevelingen, kortingen of besparingen op Expedia die jij en je vrienden met elkaar uitwisselen met ons worden gedeeld. Dit betekent ook dat als je Facebook-vrienden hebt die Expedia gebruiken, zij ook informatie over jou met ons kunnen delen via Facebook. Als je dit wilt voorkomen, bewerk dan je privacy-instellingen op Facebook of de relevante instellingen of voorkeuren van andere social media-providers.

Opname van telefoongesprekken

Oproepen van en naar onze klantenservice kunnen worden opgenomen of gevolgd voor trainings- en coachingsdoeleinden. Opnames van telefoongesprekken worden bewaard zolang redelijkerwijs noodzakelijk is en worden vervolgens vernietigd. Alle persoonsgegevens die je tijdens het gesprek geeft worden behandeld in overeenstemming met de bepalingen van dit Privacybeleid.


Hoe gebruiken wij je gegevens?

Wij gebruiken creditcardgegevens (zoals naam kaarthouder, het creditcardnummer en vervaldatum) om jouw reisboekingen op onze website te voltooien. Wij gebruiken andere persoonsgegevens voor de volgende algemene doeleinden: om de door jouw aangevraagde producten en services te leveren; om je bevestigingen en updates over je reis toe te sturen; om je account te beheren, inclusief de verwerking van facturen en het sturen van reisnotificaties; om in het algemeen met jouw te communiceren; om jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden; om, indien nodig, de klantenservice in staat te stellen contact met je op te nemen; om belangstelling in onze producten, services en website te meten en deze te verbeteren; om je per e-mail of per post op de hoogte te houden van reisgerelateerde producten of services die je kunnen interesseren; om je ervaring met Expedia.nl anderszins aan je persoonlijke voorkeuren aan te passen; om je te belonen in het geval van een loyaliteits- of lidmaatschapsprogramma waar je aan deelneemt; om informatie van je te vragen, onder andere via enquêtes; om geschillen op te lossen, bedragen in rekening te brengen of problemen op te lossen; om mogelijke verboden of illegale activiteiten te voorkomen; om onze Gebruiksvoorwaarden te handhaven; en zoals anderszins beschreven op het moment dat we je gegevens verzamelen.

E-mailcommunicatie

Wij willen het je gemakkelijk maken om gebruik te maken van reisgerelateerde aanbiedingen op onze website. Wij doen dit bijvoorbeeld door je e-mailberichten te sturen met informatie over jouw reisgerelateerde interesses. Als je bijvoorbeeld op onze website een vlucht naar New York zoekt en je het reisplan hebt opgeslagen of je reis nog niet hebt geboekt, dan kunnen wij je een e-mailbericht sturen om je te herinneren aan je opgeslagen reisplan of speciale vliegtarieven naar New York. Op dezelfde manier kun je, als je een e-mail van ons ontvangt over reizen naar New York en je belangstelling toont in hotels in New York door in de e-mail op de relevante link te klikken, een e-mail ontvangen met hoteldeals in New York of informatie over een andere bestemming. Wij geloven dat deze e-mailberichten je nuttige informatie bieden over speciale reisdeals op onze sites. Je hebt echter altijd de keuze om deze e-mailberichten niet te ontvangen door in elke e-mail die wij sturen een afmeldingsoptie te bieden.

Lees hieronder "Jouw keuzes met betrekking tot de verzameling en het gebruik van je gegevens" over het uitoefenen van je rechten in verband met e-mailcommunicatie.


Met wie delen wij je gegevens?

Expedia.nl mag je gegevens delen met de volgende entiteiten:

  • Leveranciers: zoals hotels, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurders en activiteitenaanbieders, die jouw reisboekingen uiteindelijk uitvoeren. Overal op Expedia.nl worden alle services die door externe leveranciers aangeboden worden als zodanig omschreven. Wij adviseren je om het privacybeleid van deze externe leveranciers aandachtig te lezen als je via Expedia.nl producten van hen koopt. Weet ook dat deze externe leveranciers contact met je kunnen opnemen, voor zover noodzakelijk, om aanvullende persoonsgegevens te ontvangen, jouw boeking te verzorgen of te reageren op een door jouw ingediende beoordeling.
  • Externe verkopers: die services of functies namens ons aanbieden, waaronder de verwerking van creditcards, bedrijfsanalyses, klantenservice, marketing, distributie van enquêtes of sweepstakeprogramma's, en fraudepreventie. Wij kunnen externe verkopers ook machtigen om namens ons gegevens te verzamelen, waaronder de gegevens die noodzakelijk zijn om functies op onze website te laten werken of om online reclame toegespitst op jouw interesses te kunnen verzorgen. Externe verkopers hebben alleen toegang tot gegevens en kunnen deze verzamelen voor zover dit nodig is om hun taken te vervullen. Zij hebben geen toestemming om die gegevens voor welk ander doel dan ook te delen of te gebruiken.
  • Zakenpartners: met wie wij samen producten of services kunnen aanbieden. Je ziet onmiddellijk wanneer een derde partij betrokken is bij een aangevraagd product of service, omdat de naam van deze partner naast onze naam verschijnt. Als je ervoor kiest om deze optionele services te boeken, dan kunnen wij jouw informatie, inclusief jouw persoonsgegevens, met deze partners delen zodat zij rechtstreeks via post of e-mail contact met je kunnen opnemen over hun producten en services, op voorwaarde dat je hen toestemming hebt gegeven om dit te doen. Weet ook dat wij geen invloed hebben op het privacybeleid van deze externe zakenpartners.
  • Doorverwijzende websites: Als je via een andere website naar Expedia.nl bent doorverwezen, dan kunnen wij met die doorverwijzende website bepaalde informatie over je delen, zodat zij je rechtstreeks per e-mail of post contact met je kunnen opnemen over hun producten en services. Wij hebben grenzen gesteld aan het gebruik van je persoonsgegevens door de doorverwijzende websites. Je persoonsgegevens zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met de doeleinden waarvoor deze gegevens zijn verkregen. Wij raden je aan om het privacybeleid van elke website die je naar Expedia.nl heeft verwezen aandachtig te lezen.
  • Partnerbedrijven van de Expedia-groep: Wij kunnen je persoonsgegevens delen met onze partnerondernemingen in de vrijetijds- en reisindustrie, waaronder Hotels.com, L.P., Hotwire, Inc, en Venere Net S.p.A. Dit stelt ons in staat om je informatie te bieden over reisgerelateerde en andere producten en services die jou kunnen interesseren. Voor zover onze partnerbedrijven toegang hebben tot jouw gegevens, hanteren zij een beleid dat minstens zo strikt is als dit Privacybeleid.

Wij kunnen je gegevens ook in de volgende gevallen delen:

  • Wanneer de wet hiertoe verplicht, in het volste vertrouwen dat de openbaarmaking ervan noodzakelijk is om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving of juridische procedures. Volgens Amerikaans recht moeten luchtvaartmaatschappijen het US Department of Homeland Security voorzien van bepaalde passagiersgegevens in het geval van reizen tussen de EU en de Verenigde Staten. De Artikel 29-Werkgroep voor Gegevensbescherming heeft een lijst van Veelgestelde Vragen opgesteld met meer informatie voor passagiers. Zie Bijlage 2 via deze link.
  • Wanneer wij menen dat het gepast is om illegale of vermoedelijk illegale activiteiten te onderzoeken, voorkomen of maatregelen daartegen te nemen; om de rechten, eigendommen of veiligheid van Expedia, Inc., de website of gebruikers van de website te beschermen en verdedigen; en in verband met onze Gebruiksvoorwaarden en andere overeenkomsten.
  • In verband met een bedrijfstransactie, zoals de verkoop van een dochteronderneming of divisie, fusie, consolidatie of verkoop van activa, of in het onwaarschijnlijke geval van een faillissement.

Wij kunnen ook verzamelde of anonieme informatie delen met derden, waaronder adverteerders en investeerders. Zo kunnen wij onze adverteerders vertellen over het aantal bezoekers van onze websites of de populairste hotels en vakantiebestemmingen. Deze informatie bevat geen persoonsgegevens en wordt gebruikt voor het ontwikkelen van content en services, waarvan wij hopen dat jij er belangstelling in hebt en om de doeltreffendheid van onze reclame te onderzoeken.


Hoe krijg je toegang tot je gegevens?

Je kunt je contactgegevens bekijken en bewerken door op de website Expedia.nl naar "Mijn account" te gaan. Je kunt je Expedia.nl-account sluiten door contact met ons op te nemen via het onderstaande e-mailadres of te bellen op het klantenservicenummer 020 200 84 59. Let erop dat je je niet meer kunt aanmelden of je eigen persoonsgegevens kunt bekijken nadat je jouw account hebt gesloten. Je kunt wel op ieder moment weer een nieuw account openen. Weet ook dat we mogelijk bepaalde informatie uit je account kunnen bewaren voor analytische en administratieve doeleinden.

Als je geen account bij ons hebt of contact met ons wilt opnemen in verband met persoonsgegevens die niet in je account te zien zijn, dan kun je ons altijd via het onderstaande e-mailadres vragen om toegang te krijgen tot de gegevens die wij over je hebben of om deze te vernietigen of aan te passen.


Jouw keuzes met betrekking tot de verzameling en het gebruik van je gegevens

Zoals hierboven besproken kun je ervoor kiezen om ons helemaal geen gegevens te verstrekken, hoewel dit nodig kan zijn om reisboekingen te maken of om te profiteren van bepaalde functies op Expedia.nl.

Je kunt ook informatie toevoegen en bijwerken en je account sluiten zoals hierboven beschreven.

Als je je registreert als lid/klant/abonnee van Expedia.nl, dan krijg je de keuze om wel of geen e-mailberichten over speciale Expedia-deals of producten en services van geselecteerde derden te ontvangen. Als geregistreerd Expedia.nl-lid kun je jouw keuzes op elk moment aanpassen via de sectie "E-mailvoorkeuren" in "Mijn account". Je krijgt overigens dezelfde keuzes wanneer je op onze site een formulier invult waarbij je jouw e-mailadres aan ons geeft.

Of je nu wel of geen lid/klant/abonnee van Expedia.nl bent, dan krijg je nog altijd de mogelijkheid om je af te melden voor dergelijke e-mails van ons. Let er wel op dat wij ons het recht voorbehouden om je andere mededelingen te sturen, zoals onderhoudsmededelingen, administratieve berichten, enquêtes met betrekking tot je Expedia.nl-account of bevestigingen van transacties op Expedia.nl, zonder dat je hiervoor de mogelijkheid krijgt om deze niet meer te ontvangen.

Social media-services - Je kunt ervoor kiezen om via onze site bepaalde social media-websites en -services van derden te bezoeken (bijvoorbeeld Facebook). In zulke gevallen deel je informatie met deze sites en de gedeelde informatie valt als gevolg onder hun privacybeleid (de site kan bijv. informatie met ons delen). Je kunt je privacy-instellingen op deze externe websites zelf wijzigen. Lees het beleid van zulke externe leveranciers aandachtig na voor meer informatie.

In de hulpsectie can de meeste browsers kun je lezen hoe je nieuwe cookies door je browser kunt laten weigeren, hoe de browser je informeert wanneer je een nieuwe cookie ontvangt of hoe je cookies helemaal kunt uitschakelen. NB: als je weigert om cookies van Expedia.nl te accepteren, is het mogelijk dat je bepaalde onderdelen van onze site niet kunt gebruiken.


Cookies en andere webtechnologieën

Wanneer je Expedia.nl bezoekt, verzamelen we automatisch bepaalde gegevens over jou en je computer. Zo verzamelen wij bijvoorbeeld info over je IP-adres, je internetbrowser (zoals Firefox, Internet Explorer of Safari) en doorverwijzende websites. Wij kunnen ook gegevens verzamelen over je online activiteiten, zoals de reizen die je bekijkt en de aankopen die je doet. Eén van onze doelen bij het verzamelen van deze automatische informatie is dat het jouw gebruikerservaring helpt aan te passen aan je voorkeuren.

Als lid of bezoeker van Expedia.nl krijg je blijvende cookies toegewezen op je computer. Je kunt er altijd voor kiezen om je internetbrowser cookies te laten weigeren of door het je te laten waarschuwen bij ontvangst van een cookie. Let er wel op dat je mogelijk geen toegang hebt tot sommige services en tools op deze site als je ervoor kiest om cookies te weigeren.

Mogelijk ben je verplicht om je met je gebruikersnaam en wachtwoord aan te melden als je op Expedia.nl toegang wilt tot de secties "Mijn account" of "Mijn reisplannen", als je reizen boekt of koopt of wanneer je gebruikmaakt van geselecteerde planningtools op de site. Zodra je je bij jouw Expedia.nl-account aanmeldt, slaan wij het e-mailadres en de naam in het account op in het blijvende cookiebestand op je computer. Wij kunnen je wachtwoord ook opslaan als versleutelde data wanneer je het vakje "Houd me aangemeld" aanvinkt. Je e-mailadres, wachtwoord en de naam in je account worden opgeslagen in het cookiebestand als versleutelde data, zodat niemand met onbevoegde toegang tot je computer de informatie kan ontcijferen. Blijvende cookies blijven op de harde schijf staan totdat je het bestand handmatig verwijdert.

Naast de bovengenoemde cookies gebruikt onze site ook Local Shared Objects of "flash cookies". Zij worden gebruikt om je gebruikerservaring te verbeteren, door bijvoorbeeld je gebruikersvoorkeuren en -instellingen op te slaan, zoals je geluidsinstellingen of instellingen in verband met geanimeerde content op onze website. Local Shared Objects lijken op browsercookies, maar kunnen data opslaan die complexer is dan eenvoudige tekst. Afzonderlijk kunnen zij niets doen aan of met de data op je computer. Net als andere cookies krijgen zij alleen toegang tot persoonlijk identificeerbare informatie die je op deze site hebt gegeven en kunnen zij niet door andere websites worden geopend. Als je meer wilt weten over flash cookies en hoe je ze kunt uitschakelen, klik dan hier: kb2.adobe.com/cps/526/52697ee8.html

Deze site kan ook web beacons bevatten (ook wel clear GIF's, pixel tags of Web bugs genoemd). Dit zijn heel kleine graphics met een uniek id, die qua functie lijken op cookies en die in de code van een internetpagina geplaatst worden. Wij gebruiken web beacons om de siteactiviteit van gebruikers van de ene naar de andere pagina binnen onze websites te volgen, om met cookies te communiceren of deze te plaatsen, om te weten te komen of je van een online advertentie op een externe website op onze site bent terechtgekomen, en om zo de prestaties van onze site te verbeteren. Wij kunnen onze serviceleveranciers ook toestaan om web beacons te gebruiken en zo te weten te komen welke e-mails door ontvangers zijn geopend en om het bezoekersverkeer en hun handelingen op onze site bij te houden. Hierdoor kunnen wij de effectiviteit van onze content en andere aanbiedingen beter meten.

Als je vragen hebt over ons gebruik van cookies of andere technologieën, dan kun je de klantenservice bereiken via het onderstaande e-mailadres.


Weergave van gerichte reclame/Jouw keuzes

Gegevens verzameld door zakenpartners en reclamenetwerken om je relevante reclame te tonen: De advertenties die je op deze website ziet worden door ons of door onze serviceleveranciers verzorgd. Wij geven echter ook toestemming aan derden om aan de hand van cookies en andere webtechnologieën gegevens te verzamelen over je online activiteiten. Deze derde partijen zijn onder meer: (1) andere bedrijven in de Expedia-groep; (2) zakenpartners die gegevens verzamelen wanneer je een van hun advertenties op onze sites bekijkt of erop klikt; en (3) reclamenetwerken, die gegevens verzamelen over je interesses wanneer je een van de advertenties, die zij verschillende websites plaatsen, bekijkt of erop klikt. De gegevens die door deze derden worden verzameld, worden gebruikt om voorspellingen te doen over je kenmerken, interesses of voorkeuren, en om advertenties op onze en andere sites te tonen die zijn toegespitst op jouw kennelijke interesses. Wij geven deze derden echter geen toestemming om jouw persoonsgegevens op onze site (zoals je e-mailadres) te verzamelen, en we delen ook geen persoonsgegevens over jou met hen.

Let er wel op dat wij geen toegang hebben tot of bevoegdheid hebben over cookies of andere technologieën die deze derden kunnen gebruiken om informatie te verzamelen over jouw interesses, en dat de gegevenspraktijken van deze derden niet door dit Privacybeleid worden geregeld. Enkele van deze bedrijven zijn lid van het Network Advertising Initiative, dat op één plaats de optie biedt om je af te melden voor gerichte reclame van aangesloten maatschappijen. Klik hier en hier voor meer informatie.

Gegevens die verzameld worden door bedrijven die op cookies gebaseerde uitwisselingen doen, om je te voorzien van relevante reclame: Net als andere bedrijven op het internet neemt ook deze site deel aan op cookies gebaseerde uitwisselingen, waarin aan de hand van cookies en andere webtechnologieën anonieme informatie wordt verzameld over je browsegedrag en je onderverdeeld wordt in verschillende belangstellingscategorieën (bijvoorbeeld 'reizen'). Deze categorieën worden vervolgens gedeeld met derden, waaronder adverteerders en reclamenetwerken, zodat zij hun reclame kunnen toespitsen op jouw kennelijke interesses. Wij delen geen persoonsgegevens (zoals je e-mailadres) met deze bedrijven en wij geven deze derden geen toestemming om jouw persoonsgegevens op onze site te verzamelen. Klik hier voor meer informatie over op cookies gebaseerde uitwisselingen, bijvoorbeeld over de wijze waarop je toegang kunt krijgen tot informatie over de belangstellingscategorieën die gekoppeld zijn aan cookies op je computer, en hoe je de deelname aan deze programma's kunt weigeren.


Hoe beschermen wij je gegevens?

Wij willen dat je in het volste vertrouwen gebruikmaakt van Expedia.nl voor al je hotel- en reisboekingen, en wij streven er voortdurend naar om jouw verzamelde gegevens te beschermen. Ook al kan geen enkele website volledige veiligheid garanderen, hanteren we wel passende administratieve, technische en fysieke veiligheidsprocedures om de door jou verstrekte persoonsgegevens te helpen beschermen. Bijvoorbeeld, alleen bevoegde werknemers mogen persoonsgegevens openen, en dan nog alleen voor toegestane zakelijke doeleinden. Verder gebruiken wij versleutelde data wanneer gevoelige persoonsgegevens (zoals creditcardgegevens) verstuurd worden tussen jouw en ons systeem, en plaatsen wij firewalls en detectiesystemen om te verhinderen dat onbevoegde personen toegang tot jouw informatie krijgen.


Externe links en sociale plugins

Als delen van de Expedia.nl-site je doorverbinden naar andere websites, dan vallen deze websites niet onder dit Privacybeleid. Wij raden je daarom altijd aan om de privacyverklaringen van die andere websites te lezen zodat je bekend bent met hun procedures voor het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van persoonsgegevens.

Dit is mogelijk ook het geval wanneer je op delen van de Expedia.nl-website sociale plugins van andere sites als Facebook gebruikt. Plugins als de knop "Vind ik leuk" en "Reactie" van zijn te herkennen aan een Facebook-logo, bijvoorbeeld de "f" of het pictogram "duim omhoog", en ze zijn in de praktijk stukjes Facebook op de Expedia.nl-website. (De lijst met sociale plugins van Facebook en de bijbehorende pictogrammen vind je hier .) Wanneer je op een webpagina terechtkomt die deze plugins gebruikt, dan stuurt je browser bepaalde informatie naar Facebook. Expedia heeft geen controle over deze gegevensuitwisseling, evenmin als bij andere sites die deze plugins gebruiken. Meer informatie over de gegevens die Facebook ontvangt wanneer je een webpagina met een van deze plugins bezoekt, vind je op de hulppagina van Facebook.


Veelgestelde vragen over de overdracht van passagiersgegevens aan de Amerikaanse autoriteiten

Zie Bijlage 2 via deze link.


Onze website bezoeken buiten de Verenigde Staten

Als je onze website bezoekt buiten de Verenigde Staten, dan is het mogelijk dat je informatie overgebracht wordt naar, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De wetgeving over o.a. gegevensbescherming in de Verenigde Staten en andere landen is wellicht niet zo uitgebreid als die van jouw eigen land. We verzekeren je echter dat wij maatregelen nemen ter garantie van je privacy. Door onze services te gebruiken begrijp je dat je gegevens kunnen worden doorgestuurd naar onze faciliteiten en naar die derden met wie wij ze delen, op de wijze als in dit Beleid omschreven.


Wijzigingen op dit Privacybeleid

Dit Privacybeleid kan van tijd tot tijd bijgewerkt worden. Wij zullen je op de hoogte stellen van wezenlijke wijzigingen aan dit Privacybeleid door je een bericht te sturen naar het e-mailadres dat je ons hebt gegeven of door een prominente mededeling op onze website te plaatsen.


Contact opnemen met ons

Als je vragen hebt over dit Privacybeleid (of de planning/aankoop van reizen), neem dan contact met ons op via:

E-mail: travel@support.expedia.nl. Wij streven ernaar om alle berichten over Expedia.nl binnen 48 uur te beantwoorden.

Post: Stuur een brief naar Expedia, Inc., vertegenwoordigd door Expedia.nl B.V., Herengracht 469, 1017 BS Amsterdam.

Dit Privacybeleid gaat in op 1 mei 2012.

Expedia, Inc., 333 108th Ave. NE, Bellevue, WA 98004 USA

Ontvang exclusieve mobiele deals

Download de gratis Expedia App. Stuur een downloadlink naar je mobiele toestel.

Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de app te ontvangen. Onze app biedt deals en boekingsservices aan. Geen aankoopverplichting. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.

Naar boven