Begin van hoofdinhoud

Achères

Ile-de-France, Frankrijk

Hoe geraak je in Achères?

Ga naar Théâtre André Malraux en Grande Arche. Dit zijn slechts een paar van de populaire bezienswaardigheden in Achères.

Activiteiten in Achères

Eiffeltoren is een bekend monument in Faubourg Saint-Germain dat het zeker waard is om te bekijken. Bezoek de belangrijke monumenten en de prachtige kathedraal in dit stadse gebied.

Ein eindrucksvolles Monument im Zentrum eines belebten Verkehrsknotenpunkts. Der Torbogen erhebt sich majestätisch über der Stadt und bietet eine begehrte Aussicht.

Kom meer te weten over de lokale geschiedenis tijdens je bezoek aan Paleis van Versailles, een bekende historische plek in Versailles. Ontdek de lokale kunst en de fascinerende musea in dit stadse gebied.

Ontdek de tentoonstellingen in Musée du Louvre, een geliefd museum in Parijs. Ontdek het lokale theater en de fascinerende musea in dit stadse gebied.

Of je nu helemaal weg bent van de film of een liefhebber bent van opvallende bouwwerken: sla een van de geweldigste shows en bekendste bezienswaardigheden in Parijs beslist niet over.

Notre-Dame is een bekend monument in Parijs dat het zeker waard is om te bekijken. Ontdek de fascinerende musea in dit stadse gebied of ga hier op een lokale tour.

Woon een voorstelling bij, bekijk museumexposities en bewonder het weelderige ontwerp van een van 's werelds meest gevierde operahuizen. 

Ontdek met een reis naar Jardin du Luxembourg het fantastische buitenleven in Parijs. Maak zeker tijd voor de belangrijke monumenten of ga een keertje op een lokale tour in dit stadse gebied.