Topdeals op vluchten naar

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 244 voor enkele vluchten en € 350 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Populaire vluchten met Aeroflot-Russian Airlines

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 244 voor enkele vluchten en € 350 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Recentelijke beoordelingen over Aeroflot-Russian Airlines

Feb 2, 2020

Aeroflot is een aanrader

Dec 27, 2019

Prima

Dec 22, 2019

We hadden een uur vertraging en het was aan boord heel erg warm

Dec 20, 2019

Prima service

Nov 20, 2019

Vlucht werd uitgevoerd door KLM (tot Moskou); daarna China Eastern. KLM moet zich schamen voor de business class op het traject A'dam - Moskou in vergelijking met andere aanbieders (m.n. Aeroflot is op alle fronten beter)

Sep 14, 2019

de stoelen zijn niet comfortabel voor een lange vlucht

Aug 8, 2019

Nee

Mar 5, 2019

comfortabele vlucht

Jan 12, 2019

Vriendelijk personeel, hulpvaardig en attent!

Dec 16, 2018

Geen alcoholische dranken aan boord

Vluchten met Aeroflot-Russian Airlines op Expedia.nl

Goedkope vliegtickets van Aeroflot-Russian Airlines? Vind op Expedia.nl goedkope vliegtickets van Aeroflot-Russian Airlines naar alle bestemmingen. Aeroflot-Russian Airlines en Expedia.nl zorgen samen voor meer korting op je vliegtickets en flexibele vertrek- en aankomsttijden, waardoor je reis een comfortabele, betaalbare én onvergetelijke ervaring wordt. Goedkope vliegtickets bij Aeroflot-Russian Airlines, ervaar het verschil!

Als gewaardeerde partner werken Aeroflot-Russian Airlines en Expedia.nl samen om jou alles te bieden wat je nodig hebt om goedkope vliegtickets van Aeroflot-Russian Airlines te vinden. Goedkoop reizen met last minute vluchten of vooruit geplande vluchten naar jouw locatie? Aeroflot-Russian Airlines heeft een enorme voorraad goedkope vliegtickets waarmee je nog meer bespaart. Met Aeroflot-Russian Airlines kan je je vliegreis optimaal beleven. Je vliegt in stijl en comfort en je kan er zeker van zijn dat al jouw wensen worden vervuld. Alle Aeroflot-Russian Airlines vliegtickets kunnen naar jouw wensen worden uitgebreid en zijn voorzien van flexibele vertrek- en aankomsttijden, waardoor je meer keuze hebt dan ooit tevoren. Door vliegtickets te boeken bij Expedia.nl, heb je de beschikking over allerlei online tools die je helpen de beste Aeroflot-Russian Airlines vliegtickets te boeken. Met een reisroutenummer staat Expedia.nl klaar voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag. Aeroflot-Russian Airlines en Expedia.nl zorgen ervoor dat je vol vertrouwen kunt reizen met de beste vliegtickets voor de beste prijs.