Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Almelo

Het mooie Almelo ligt in de regio van Twente in de provincie Overijssel. De stad en omgeving hebben veel cultuur te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het stads- en het bakkerijmuseum en maak kennis met de boeiende Almelose geschiedenis. Boek online een auto bij één van de bedrijven voor autoverhuur in Almelo en ontdek wat de boeiende stad zoal te bieden heeft.

Autoverhuur in Almelo

Een dagje Almelo begint met het reserveren van een huurauto. Het is de beste manier om de bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Voor autoverhuur in Almelo kan je het beste online je auto reserveren. Je hebt keus uit een variatie aan automerken en je kunt kiezen uit compacte auto's en luxe wagens. Autobedrijven geven altijd de mogelijkheid om een reservering tot 6 uur voor het ophalen te annuleren. Voor het gemak is het bedrag van de autoverzekering al bij de huurprijs inbegrepen. Ben je van plan lange ritten te maken? Dan is dat zeker geen probleem. Er zijn in Almelo autoverhuurbedrijven waarbij de wagens geen limiet hebben op het aantal kilometers dat je mag rijden. Om online te boeken, voer je simpelweg je gegevens in, kies je de periode waarin je de auto wilt huren en maak je een reservering. Als je vaker een auto wilt huren, kan je ervoor kiezen om een account aan te maken.

De omgeving van Almelo

Met de auto een kwartier van Almelo vandaan, bevindt zich Kids City, een grote binnenspeelplaats met gethematiseerde accommodaties. Ook bijzonder om te bezoeken is Pelmolen Ter Horst, waar je kunt zien hoe lijnolie wordt geproduceerd. Rij ook langs de stadsboerderij Beeklust. Deze boerderij geeft je de kans om het leven op het platteland van de jaren '60 te ervaren. De Almelose omgeving is rijk aan historie, die je gemakkelijk met een huurauto kunt ontdekken.

Ontdek Almelo

Ontdek Almelo met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.