Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Arnhem

Alle huurauto’s in Arnhem

Ontdek Arnhem

Ontdek Arnhem met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Arnhem is een bruisende stad in Gelderland waar voor jong en oud van alles te doen is. Ontdek de geschiedenis van de stad tijdens een wandeling onder de grond in de Historische Kelders of breng een bezoekje aan het Nederlands Openluchtmuseum. In het centrum vind je tal van hippe plekken om een koffie of lunch te bestellen. Ook modeliefhebbers zijn op de juiste plek in Arnhem met verscheidene unieke boetieks en jaarlijkse festivals zoals Fashion + Design Festival Arnhem en State of Fashion. Voor kinderen is Burgers' Zoo een leuke bestemming. Wil je ook buiten Arnhem op pad? Zoek dan op Expedia.nl naar een geschikte huurauto en geniet van allerlei activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt.

Internationale autoverhuurders in Arnhem

In het oergezellige Arnhem kun je je uitstekend vermaken, maar ook buiten de stadsgrenzen is van alles te doen. Expedia werkt samen met verschillende autoverhuurders, zoals Avis, Budget en Europcar. Onze partners hebben vestigingen verspreid over Nederland en ook daarbuiten. Dit heeft als voordeel dat je ophaal- en inleverlocatie niet overeen hoeven te komen. Je kunt ook in een andere stad een huurauto ophalen en deze bij dezelfde autoverhuurder in Arnhem weer inleveren.

De autoverhuurders in Arnhem zijn gevestigd nabij het centrum of aan de rand van het industrieterrein. Alle vestigingen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je hebt de keus uit tientallen auto's in verschillende modellen. Op de pagina met zoekresultaten voor huurauto's in Arnhem kun je het aanbod gemakkelijk filteren met de opties in de linkerkolom. Stel bijvoorbeeld een maximumbudget in, kies voor een specifieke verhuurder of geef onder Opties aan of je een handgeschakeld model of een automaat zoekt. Als je eenmaal een huurauto hebt uitgekozen, kun je vaak extra accessoires bijboeken, zoals een navigatieapparaat of kinderzitjes.

Je kunt in de meeste perioden nog op het laatste moment een huurauto boeken. De keus is meestal wel ruimer als je een langere boekingstermijn aanhoudt. Wil je je de boeking toch afzeggen? Je kunt tot zes uur voor de aangegeven ophaaltijd gratis annuleren. Verzekering is inbegrepen bij de getoonde prijs.

Met je huurauto de topattracties rondom Arnhem ontdekken

Rondom Arnhem zijn verschillende mooie kastelen en landgoederen te vinden die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn, zoals Huis Zypendaal en Kasteel Doorwerth. Stap een dagje in de auto om een leuke kastelenroute te volgen of zet voet richting Nationaal Park Hoge Veluwe op heel korte afstand ten noordwesten van Arnhem. Als je ietsje verder doorrijdt, sta je in een half uurtje in Apeldoorn voor een dagje sightseeing. Topbezienswaardigheden zoals het Kröller-Müller Museum en Paleis het Loo zijn met een huurauto in een wip te bereiken. Maak ook een uitstapje naar de buurstad Nijmegen om langs de Waal te wandelen of begeef je over de grens naar de parkstad Kleef.