Begin van hoofdinhoud
Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Een auto huren in Bergerac

Online een auto huren in Bergerac

Bergerac is een gastvrij en gezellig stadje in de regio Aquitanië aan de rivier de Dordogne, op zo’n 95 kilometer ten oosten van Bordeaux. Het ligt in een belangrijke Franse wijnstreek en staat ook bekend om zijn tabakshandel. Bergerac kent een rijke en roerige historie die via de Hugenoten en de Honderdjarige oorlog terugvoert tot een neolithische nederzetting uit 3500 v.Chr. Bezoekers kunnen er van allerlei activiteiten genieten en prachtige stadswandelingen maken of een boottocht over de schilderachtige rivier de Dordogne maken. Ook op culinair gebied is er veel te genieten, uiteraard onder het genot van een glas heerlijke rode of witte wijn uit de streek. En over wijn gesproken: wil je behalve de stad ook de mooie wijnstreek verkennen, dan kun je eenvoudig online via Expedia een auto huren.

Autoverhuuropties in Bergerac

Om je in de stad en de omgeving gemakkelijk te kunnen verplaatsen, boek je online een auto die bij je voorkeuren en reisdoelen past. Je hebt hierbij allerlei keuzemogelijkheden: van compacte economy-auto’s met een laag verbruik tot en met luxe auto’s en auto’s met vierwielaandrijving, allemaal met de modernste voorzieningen. En voor je gemak zijn er diverse ophaal- en afleveropties beschikbaar, onder meer op het vliegveld van Bergerac en in de buurt van het treinstation. Zo kom je op comfortabele wijze overal waar je wilt.

Parkeren en verkeersregels in Bergerac

In Bergerac kun je op diverse plaatsen gratis parkeren: onder meer bij het station, bij de Foirail, aan de Quai Salvette en bij Seigneurs Capitaine aan de Rue du Petit Sol. Verder is er ook betaalde parkeergelegenheid tegen redelijke prijzen. Goed om in de gaten te houden is dat tankstations in de kleine plaatsen en langs de kleine wegen soms tussen 12.00 en 14.00 uur en op zondag gesloten zijn. Zorg dus voor voldoende benzine, maar houd er rekening mee dat je niet meer dan 10 liter in een reservetank mag meenemen.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Bergerac

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Bergerac?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Bergerac.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Bergerac?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Bergerac .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Bergerac?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Bergerac?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.