Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Een auto huren in Bussum

Het Gooise Bussum is een dorp met het aanzien van een stad, omgeven door bossen, en ligt onder de rook van Amsterdam. Van de bezienswaardigheden in de directe omgeving is Naarden Vesting, eenvoudig te bereiken met de auto, een aanrader voor wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van Nederland. In Bussum zelf zijn restanten te vinden van de Hollandse Waterlinie, met de in 2005 volledig gerestaureerde fortificatie fort Werk IV. De villawijk het Spiegel is een bezoekje waard om zijn vele landhuizen uit de 19e en 20e eeuw. Bussum is daarnaast een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam of Utrecht.

Zoek, filter en boek

Online een auto boeken via Expedia is in enkele muisklikken geregeld. De zoek- en filtermogelijkheden geven je snel een handig overzicht van verhuurbedrijven, autotypes en natuurlijk de beschikbaarheid op de door jou gewenste data. Ook kun je hier je wensen voor opties als airco, gps, automaat/handgeschakeld of onbeperkt aantal kilometers instellen. De pagina toont je vervolgens alle beschikbare auto's, die je naar voorkeur op prijs, afstand of aanbevolen modellen kunt rangschikken. Er is zelfs de mogelijkheid op een kaart alle verhuurlocaties weer te geven. In elke prijsklasse valt er genoeg te kiezen. Met een cabrio voel je je helemaal thuis in het welvarende Gooi, met een compacte auto manoeuvreer je eenvoudig door pittoreske smalle straatjes in Utrecht of Amsterdam.

Een select aantal verhuurders biedt de mogelijkheid je huurauto vlakbij het treinstation in Hilversum op te halen (nog geen tien minuten met de trein vanuit Bussum). Op de terugweg kunnen medialiefhebbers hun hart ophalen bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Binnen een straal van 25 kilometer van Bussum kun je, afhankelijk van je route en reiswijze, in Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort of Zeist terecht bij een groot aantal gerenommeerde verhuurbedrijven. De auto staat voor je klaar als je online via Expedia reserveert.

Rijden in Bussum

Het centrum van Bussum biedt volop parkeermogelijkheden, zowel in parkeergarages (let op: sommige garages zijn 's avonds gedeeltelijk afgesloten) als op straat. Ideaal is dat het parkeerkaartje op meerdere locaties geldig is en er geen parkeerduurbeperking geldt. Gratis parkeren kan buiten het centrum en gebied voor vergunninghouders. Met de A1 vlakbij, zijn niet alleen Amsterdam en Utrecht maar ook de Oostvaardersplassen in een zucht te bereiken. Beide steden kennen milieuzones, die voor huurauto's die je via Expedia boekt echter niet van toepassing zijn.

Ontdek Bussum

Ontdek Bussum met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.