Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Een auto huren in Deventer

Ook in Deventer kun je vooraf online een auto huren voor een onvergetelijke vakantie in Overijssel. Dankzij het ruime aanbod aan huurauto's, variërend van compacte gezinsauto's tot personen busjes, kan je altijd de auto kiezen die aan jouw wensen voldoet. Een uitgebreide selectie van nationale en internationale autobedrijven vind je in en rondom het centrum van Deventer.

Autoverhuur in Deventer

Uiteraard zijn er autoverhuurbedrijven te vinden op de belangrijkste luchthavens van Nederland; Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Maar voor een weekend in het Overijsselse Deventer kun je ook terecht bij een erkend autoverhuurbedrijf in de stad. Autoverhuur in Deventer vind je in en rondom het centrum, waar bekende vestigingen een uitgebreid aanbod hebben van verschillende automerken en types. Of je nu zakelijk een auto wilt huren, of je trekt er samen met je gezin op uit, er is keus voor iedereen. Als je gebruik wilt maken van autoverhuur in Deventer, dien je wel in het bezit te zijn van een geldige creditcard en de minimumleeftijd van 21 jaar te hebben bereikt.

Ervaar het gemak van een huurauto

Verken met een huurauto de stad Deventer, gelegen aan de IJssel in het prachtige Overijssel. Parkeer op één van de vele overdekte parkeergelegenheden en wandel door de oude binnenstad. Geniet van een hapje en een drankje op de prachtige Brink, waarna je de reis kunt voorzetten door het schitterende Overijsselse landschap. Reis over smalle landweggetjes met je luxe cabriolet of compacte vierdeurs, uiteraard voorzien van moderne navigatie en airconditioning. Wie vooraf online een auto huurt, komt tijdens zijn vakantie niet voor verrassingen te staan en geniet van de meest voordelige autoverhuurtarieven. Deventer heeft een drietal ophaalpunten in het centrum van de stad, waar je je auto op kunt halen en weer kan inleveren.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Deventer

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Deventer?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Deventer.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Deventer?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Deventer .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Deventer?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Deventer?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.