Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Deventer

Alle huurauto’s in Deventer

Een auto huren in Deventer

Ook in Deventer kun je vooraf online een auto huren voor een onvergetelijke vakantie in Overijssel. Dankzij het ruime aanbod aan huurauto's, variërend van compacte gezinsauto's tot personen busjes, kan je altijd de auto kiezen die aan jouw wensen voldoet. Een uitgebreide selectie van nationale en internationale autobedrijven vind je in en rondom het centrum van Deventer.

Autoverhuur in Deventer

Uiteraard zijn er autoverhuurbedrijven te vinden op de belangrijkste luchthavens van Nederland; Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Maar voor een weekend in het Overijsselse Deventer kun je ook terecht bij een erkend autoverhuurbedrijf in de stad. Autoverhuur in Deventer vind je in en rondom het centrum, waar bekende vestigingen een uitgebreid aanbod hebben van verschillende automerken en types. Of je nu zakelijk een auto wilt huren, of je trekt er samen met je gezin op uit, er is keus voor iedereen. Als je gebruik wilt maken van autoverhuur in Deventer, dien je wel in het bezit te zijn van een geldige creditcard en de minimumleeftijd van 21 jaar te hebben bereikt.

Ervaar het gemak van een huurauto

Verken met een huurauto de stad Deventer, gelegen aan de IJssel in het prachtige Overijssel. Parkeer op één van de vele overdekte parkeergelegenheden en wandel door de oude binnenstad. Geniet van een hapje en een drankje op de prachtige Brink, waarna je de reis kunt voorzetten door het schitterende Overijsselse landschap. Reis over smalle landweggetjes met je luxe cabriolet of compacte vierdeurs, uiteraard voorzien van moderne navigatie en airconditioning. Wie vooraf online een auto huurt, komt tijdens zijn vakantie niet voor verrassingen te staan en geniet van de meest voordelige autoverhuurtarieven. Deventer heeft een drietal ophaalpunten in het centrum van de stad, waar je je auto op kunt halen en weer kan inleveren.