Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Dordrecht

Alle huurauto’s in Dordrecht

Een auto huren in Dordrecht

De Zuid-Hollandse stad Dordrecht ligt op een eilandje tussen verschillende rivieren. In 1220 kreeg Dordrecht stadsrechten. In de binnenstad van Dordrecht vind je prachtige monumentale gebouwen, maar ook buiten het centrum valt veel te ontdekken. Met een online huurauto ben je zo bij een van de oudste watertorens in Nederland, of bij Nationaal Park de Biesbosch.

Autoverhuur in Dordrecht

Als je geen eigen auto hebt, is autoverhuur in Dordrecht de uitkomst. In Dordrecht is er bijvoorbeeld een ophaalpunt aan de Planckstraat 5. Bij dit ophaalpunt kun je de huurauto ook weer inleveren. Als je kiest voor online autoverhuur in Dordrecht, heb je keuze tussen verschillende soorten auto’s. Het wagenpark bestaat voornamelijk uit compacte en middelgrote auto’s, maar er zijn ook andere autotypes, zoals kleine en standaard auto’s en bestelwagens. Via de website kun je alle huurauto’s in Dordrecht zien, en is het mogelijk om een voorselectie te maken. Ook kun je extra opties boeken, zoals een navigatiesysteem of kinderzitjes. Wie van autoverhuur in Dordrecht gebruik wil maken, moet met een paar dingen rekening houden. Natuurlijk moet je een geldig rijbewijs hebben en veel autoverhuurders stellen als voorwaarde dat je je rijbewijs al minimaal een jaar hebt. Verder kan er naar een tweede legitimatiebewijs gevraagd worden, zoals een paspoort of een ID-kaart.

Verken Dordrecht en omgeving

In Dordrecht en omgeving is veel te beleven en met een huurauto haal je het maximale uit je verblijf. In de binnenstad van Dordrecht geldt tussen 9:00 en 22:00 uur betaald parkeren. Bij Nationaal Park de Biesbosch kun je gratis parkeren bij het Biesboschcentrum Dordrecht. Vanaf hier regel je ook rondvaarten of excursies. Verder leent de omgeving zich natuurlijk perfect voor mooie ritjes langs de Zuid-Hollandse waterwegen.