Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Duiven

Alle huurauto’s in Duiven

Een auto huren in Duiven

Duiven is een plaats in de provincie Gelderland waar je tijdens een korte vakantie even helemaal tot rust kunt komen, terwijl het vertier van bruisende steden als Arnhem en Nijmegen binnen handbereik ligt. Duiven kent een rijke geschiedenis en je kunt hier dan ook een aantal boeiende gebouwen en monumenten bewonderen. Vind je het leuk om tijdens je vakantie in Duiven ook de omgeving op je gemak te verkennen? Bekijk dan eens de mogelijkheden om via Expedia een auto te huren.

Voor elk doel een geschikte auto

Bij Expedia vind je altijd een geschikte huurauto, ongeacht je budget of reisgezelschap. De eerste stap is het bepalen van de ophaal- en inleverlocatie. Deze kun je afzonderlijk kiezen. In Duiven zelf zijn geen verhuurbedrijven actief, maar in omliggende grote steden als Arnhem en Nijmegen zijn voldoende mogelijkheden om je huurauto af te halen. Ook kun je ervoor kiezen de auto al in je woonplaats op te halen en in de buurt van Duiven weer in te leveren. Je kunt de ophaal- en inleverlocatie namelijk afzonderlijk kiezen. Als je voorkeur hebt voor een specifiek verhuurbedrijf kun je dit aangeven, zodat alleen modellen van deze verhuurder worden weergegeven. De volgende stap is het selecteren van het gewenste autotype, zoals een economy model, premiummodel of een cabrio, zodat je bij goed weer de wind door je haren voelt wapperen. Houd hierbij het aantal zitplaatsen en het doel van je reis in gedachten. Vind je het lastig om op autotype te filteren? Geen probleem, je kunt het zoekaanbod ook verkleinen door te zoeken op de verhuurprijs. Verder bepaal je de specificaties van de auto, bijvoorbeeld of je de auto wilt huren op basis van beperkt of onbeperkt aantal kilometers en of de auto over airconditioning moet beschikken. Wanneer je eenmaal de gewenste auto hebt geselecteerd, kun je tot slot ook nog aangeven of je accessoires zoals kinderzitjes of gps wilt bijboeken.

Parkeren in Duiven

Er zijn in Duiven voldoende mogelijkheden om de auto te parkeren en het centrum op je gemak te verkennen. Het centrum van Duiven is een blauwe zone. Dit betekent dat je een parkeerschijf moet gebruiken en er maximaal 1,5 uur mag staan. Buiten de blauwe zone kun je op straat parkeren conform de regels.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Duiven

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Duiven?

In de afgelopen 7 dagen was € 100 de laagste prijs voor het huren van een auto in Duiven.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Duiven?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Duiven € 108.

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Duiven?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Duiven?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.