Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Duiven

Duiven is een plaats in de provincie Gelderland waar je tijdens een korte vakantie even helemaal tot rust kunt komen, terwijl het vertier van bruisende steden als Arnhem en Nijmegen binnen handbereik ligt. Duiven kent een rijke geschiedenis en je kunt hier dan ook een aantal boeiende gebouwen en monumenten bewonderen. Vind je het leuk om tijdens je vakantie in Duiven ook de omgeving op je gemak te verkennen? Bekijk dan eens de mogelijkheden om via Expedia een auto te huren.

Voor elk doel een geschikte auto

Bij Expedia vind je altijd een geschikte huurauto, ongeacht je budget of reisgezelschap. De eerste stap is het bepalen van de ophaal- en inleverlocatie. Deze kun je afzonderlijk kiezen. In Duiven zelf zijn geen verhuurbedrijven actief, maar in omliggende grote steden als Arnhem en Nijmegen zijn voldoende mogelijkheden om je huurauto af te halen. Ook kun je ervoor kiezen de auto al in je woonplaats op te halen en in de buurt van Duiven weer in te leveren. Je kunt de ophaal- en inleverlocatie namelijk afzonderlijk kiezen. Als je voorkeur hebt voor een specifiek verhuurbedrijf kun je dit aangeven, zodat alleen modellen van deze verhuurder worden weergegeven. De volgende stap is het selecteren van het gewenste autotype, zoals een economy model, premiummodel of een cabrio, zodat je bij goed weer de wind door je haren voelt wapperen. Houd hierbij het aantal zitplaatsen en het doel van je reis in gedachten. Vind je het lastig om op autotype te filteren? Geen probleem, je kunt het zoekaanbod ook verkleinen door te zoeken op de verhuurprijs. Verder bepaal je de specificaties van de auto, bijvoorbeeld of je de auto wilt huren op basis van beperkt of onbeperkt aantal kilometers en of de auto over airconditioning moet beschikken. Wanneer je eenmaal de gewenste auto hebt geselecteerd, kun je tot slot ook nog aangeven of je accessoires zoals kinderzitjes of gps wilt bijboeken.

Parkeren in Duiven

Er zijn in Duiven voldoende mogelijkheden om de auto te parkeren en het centrum op je gemak te verkennen. Het centrum van Duiven is een blauwe zone. Dit betekent dat je een parkeerschijf moet gebruiken en er maximaal 1,5 uur mag staan. Buiten de blauwe zone kun je op straat parkeren conform de regels.

Ontdek Duiven

Ontdek Duiven met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.