Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Enschede

Alle huurauto’s in Enschede

De Twentse studentenstad Enschedé is een ideale bestemming voor een weekendje weg. Met een fantastisch winkelaanbod, van bekende ketens tot leuke boetieks, kun je er eindeloos winkelen. Winkels zijn te vinden aan het Van Heekplein, de Zuiderhagen, de Langestraat en de Markstraat. Voor een gezellig terrasje of restaurant ga je naar de Oude Markt, waar de Grote Kerk een echte blikvanger is. Ook op cultureel gebied heeft Enschedé van alles te bieden. In de Museumfabriek kun je van alles te weten komen over natuur, techniek, kunst en wetenschap en het Rijksmuseum Twente is gewijd aan de schilderkunst. Ook de omgeving van Enschedé is de moeite waard. Met een huurauto kun je in je eigen tempo rondtoeren in Twente en bijvoorbeeld een kijkje nemen in het schilderachtige stadje Ootmarsum. Als je vanuit Enschede een uitstapje wilt maken waar kinderen blij van worden, ga je naar familiepretpark De Waarbeek, in het nabijgelegen Hengelo. Met middelgrote huurauto of en personenbus rijd je binnen 20 minuten naar het park, waar je gemakkelijk een hele dag kunt doorbrengen.

Enschedé en Twente met een huurauto verkennen

Er zijn autoverhuurbedrijven in Enschedé zelf, maar ook in de omgeving, bijvoorbeeld in Hengelo. Naast enkele lokale verhuurbedrijven zijn er bekende namen als Herz, Europcar en Avis te vinden waar je via Expedia een huurauto kunt boeken. Als je ruim op tijd boekt, is er volop keus wat betreft het autoaanbod. Wil je langere tochten door het Twentse land maken en op je gemak genieten van het mooie landschap met oude boerderijen en een fraaie natuur? Dan zit je goed in een luxe auto die maximaal comfort biedt. En als het weer het toelaat, is een cabriolet hét vervoermiddel tijdens je verkenningstocht in de omgeving van Enschedé. Als je de stad wilt doorkruisen en niet zo nodig verder weg hoeft, is een compact model ideaal.

In het centrum van Enschedé zijn verschillende parkeergarages. In de stad wordt aangeven waar de parkeerlocaties zijn en hoeveel parkeerplekken er beschikbaar zijn per garage. Buiten de binnenstad, aan de Zuiderval kun je voordelig parkeren op het Park & Ride-terrein en vanaf daar de bus naar het centrum nemen.

Met je huurauto de grens oversteken naar Bad Bentheim

Omdat Enschedé vlak bij de grens met Duitsland ligt, is een uitstapje naar de oosterburen een logische keus. Een aanrader is een bezoek aan het historische stadje Bad Bentheim, waar het kasteel, Burg Bentheim, een echte blikvanger is. Je kunt het kasteel bezichtigen en in de omgeving heerlijke wandelingen maken.

Met een huurauto ben je in Enschedé en omgeving goed uit. Je kunt via Expedia snel een gemakkelijk de auto kiezen die bij jou en je situatie past: een personenbus als je met een grote groep naar Twente gaat en een auto uit de Economy-categorie als je zuinig rijden belangrijk vindt. Je kunt bij het kiezen aangeven in welke prijsklasse je een auto zoekt en wat de ophaallocatie van je voorkeur is. Ten slotte kun je ook aanvinken of je een automaat of handgeschakelde auto zoekt en of je bijvoorbeeld airco in je auto wilt hebben.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Enschede

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Enschede?

In de afgelopen 7 dagen was € 27 de laagste prijs voor het huren van een auto in Enschede.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Enschede?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Enschede € 29.

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Enschede?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Enschede?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.

Ontdek Enschede

Ontdek Enschede met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.