Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Houten

Alle huurauto’s in Houten

Een auto huren in Houten

De groene en waterrijke gemeente Houten ligt vlak onder Utrecht. Niet alleen is het prettig toeven in Houten zelf met zijn historische dorpskern, maar Houten vormt ook een praktische en rustige uitvalsbasis voor een bezoek aan Utrecht. Wie geïnteresseerd is in geschiedenis, zal zeker een kijkje willen nemen bij De Steenen Poort (16e eeuw), Kasteel Heemstede (1645) en Kasteel Schonauwen (1261) alvorens in Utrecht de Dom te gaan beklimmen. Met je huurauto ben je vanuit Houten ook in een wip in de rest van de provincie en het land, gezien de centrale ligging van Houten nabij de A27 en A12.

Economy, luxury of toch een SUV?

Online je huurauto boeken is zo gepiept met de zoek- en filtermogelijkheden die Expedia je biedt. Er is een gevarieerd aanbod aan autotypes, van compact tot stationcar of SUV, van economy tot luxury of premium. Naast filteropties voor autotype, prijsklasse, afstand of verhuurder kun je aanvullende opties selecteren als airco, een kinderzitje of navigatiesysteem. Als je niet gewend bent in de stad te rijden, is een automaat bijvoorbeeld wellicht prettig. De zoekresultaten worden standaard in aanbevolen volgorde gezet maar je kunt ook kiezen om het aanbod op afstand of prijs weer te geven.

Als je aankomt met het openbaar vervoer dan is het goed te weten dat een aantal afhaallocaties zich vlak bij het centraal station van Utrecht bevindt. Je kunt het ophalen van je huurauto zo combineren met een lunch in een van de restaurants aan de werfkelders aan de Oude Gracht of het rondstruinen in de vele bijzondere winkeltjes in de Voorstraat. Ook de verhuurders elders in Utrecht, Zeist, Amersfoort of Hilversum zijn goed te bereiken. Met je online boeking zorg je dat je auto voor je klaarstaat op de dag en tijd die je gekozen hebt.

Rijden in Houten

Parkeren is gratis in Houten. In de blauwe zone in het centrum mag tijdens winkelopeningstijden maximaal 2 uur geparkeerd worden. Vanuit Houten zit je binnen enkele minuten op de A27 en A12, maar Utrecht is tevens via een binnenweg te bereiken. Je hoeft je geen zorgen te maken over de milieuzone in deze stad, want deze geldt niet voor de auto's die je via Expedia huurt. Wel krijg je in en rondom de binnenstad te maken met betaald parkeren of parkeren voor vergunninghouders. Om dit te vermijden kun je gebruikmaken van een van de P+R mogelijkheden.

Ontdek Houten

Ontdek Houten met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.