Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Marrakech

Alle huurauto’s in Marrakech

Ontdek Marrakech

Ontdek Marrakech met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Een auto huren in Marrakech

Ben je op zoek naar een bijzondere strandvakantie en wil je eens iets anders dan de bekende bestemmingen rond de Middellandse Zee? Kies dan eens voor een vakantie in Marrakech. Online boek je makkelijk een auto en vlucht naar deze prachtige bestemming in het Marokkaanse binnenland, waar cultuur en natuur elkaar hebben gevonden. Met een online huurauto geniet je zowel van de bruisende stad als van de prachtige kust, en alles daar tussenin.

Autoverhuur in Marrakech

Boek vooraf online gemakkelijk en goedkoop een huurauto in Marrakech. Een huurauto is bijna niet weg te denken tijdens een verblijf in Marokko, en een vakantie in het schitterende Marrakech wordt nog aantrekkelijker door de vele mogelijkheden die een huurauto met zich meebrengt. Je kan vanaf verschillende plekken in en rondom Marrakech je autoverhuur regelen, zoals de luchthaven, het centrum of zelfs bij je hotel. Ook aan keuze is er geen gebrek, aangezien de autoverhuurbedrijven in de omgeving diverse type auto's aanbieden, of je nu een economy klasse auto wilt of een premium of SUV.

Proef het avontuur met een huurauto

Wie Marrakech wil combineren met prachtige steden in de omgeving, begint met het vooraf online reserveren van een passende huurauto. Vergeet het slepen met je bagage en het lange wachten op trein of bus, pik direct je huurauto op bij aankomst op de luchthaven en je vakantie kan meteen beginnen. Voor autoverhuur in Marrakech dien je in het bezit te zijn van een creditcard en moet je de minimumleeftijd van 21 jaar hebben bereikt. Ervaar de wind in je haren tijdens een rit in je cabriolet en stop waar je maar wilt voor het schieten van ultieme plaatjes, of beleef het avontuur tijdens een woestijnrit in een jeep of SUV. Met een passende huurauto haal je het maximale uit je vakantie!