Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Autoverhuur bij Avis

De geschiedenis van Avis begint in de jaren veertig. Na slechts tien jaar was het verhuurbedrijf zo snel gegroeid dat het naast de Verenigde Staten ook vestigingen in Europa en Mexico had. Avis gaf een nieuwe impuls aan de autoverhuurindustrie door niet alleen verhuurpunten in de stad aan te bieden, maar ook op de terminals van grote luchthavens. Tegenwoordig is Avis onder veel reizigers een favoriet op het gebied van autoverhuur. Avis biedt voor ieder wel wat wils, of je nou met je gezin op vakantie gaat, je huwelijksreis viert, of net dat beetje extra zoekt. Bovendien biedt Avis speciale programma's voor verhuur voor langere tijd en zakelijk gebruik.

Waar vind je Avis?

Avis is dan misschien wel opgericht in de Verenigde Staten, maar tegenwoordig hebben zij vestigingen over de hele wereld. Sterker nog, op de populaire bestemmingen is Avis al snel een van de eerste bedrijven waar je aan denkt als je een auto wilt huren. Misschien wil je wel zien hoe de deals van Avis Aruba zich verhouden ten opzichte van de andere verhuurbedrijven. Of je vergelijkt de tarieven van Avis Costa del Sol met die van andere aanbieders in deze zonnige bestemming. Ook op wat meer exotische bestemmingen kun je bij Avis een auto huren. Ben je een vakantie in India aan het plannen? Bekijk dan snel de deals van Avis op Indira Ghandi International Airport in Delhi.

Welke extra's kun je verwachten als je een auto huurt bij Avis?

Avis beschikt over een modern wagenpark waarvan de auto's regelmatig worden vervangen. En als je besluit je auto bij Avis te huren, valt er doorgaans meer dan genoeg te kiezen. Wie graag op de kleintjes let, kan kiezen voor een kleine, compacte auto met drie deuren, een kleine kofferbak en airconditioning. Reis je liever in stijl? De Avis Premium-serie biedt hippe sportauto's terwijl je uit de Luxe-serie een chique stationwagen of vintage model kunt huren. Als je met kinderen reist, zoek je vast liever een model met extra ruimte voor je passagiers en alle bagage. Tijdens het boeken kun je aangeven of je extra's wilt bijhuren, zoals kinderzitjes, navigatie, en kies je zelf de verzekering die het beste bij je past. Onbeperkt aantal kilometers betekent dat je net zover kunt rijden als je maar wilt zonder dat je hiervoor extra hoeft te betalen. Doorgaans is de regel dat je de auto weer met een volle tank inlevert. Mocht je vragen hebben, dan kun je gerust met Expedia bellen via +31 (0)20 2008459.