Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Algerije

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Algerije

Het Noord-Afrikaanse land Algerije, gelegen tussen Marokko en Tunesië, heeft een weelderige kustlijn langs de Middellandse Zee. Je vindt er verborgen schatten, zoals prehistorische grottekeningen en Romeinse bouwwerken, waaronder de tempel van Tebessa. Het land biedt een verscheidenheid aan landschappen, van het ruige Atlasgebergte tot aan de woestijn. In het noorden ligt de aantrekkelijke hoofdstad Algiers met zijn Franse invloeden.

Vind een vlucht naar Algerije

Vanuit Amsterdam Airport Schiphol (AMS) en Eindhoven Airport (EIN) kun je Algerije alleen met minstens één tussenstop bereiken. De luchthavens in Algerije die worden aangevlogen zijn Houari Boumédiène Airport (ALG) bij Algiers, Es Senia Airport (ORN) in Oran, Rabah Bitat Airport (AAE) in Annaba en Mohamed Boudiaf International Airport (CZL) bij Constantine. Je kunt elke dag vertrekken, de reistijd bedraagt minstens 4,5 uur. Overstappen moet je vaak in Spanje, op Barcelona El Prat Airport (BCN) of Alicante-Elche Airport (ALC).

Voor een rechtstreekse vlucht naar Algerije vertrek je vanaf Brussels South Charleroi Airport (CRL) in Brussel. Je kunt enkele keren per week rechtstreeks naar Algiers, Oran en Constantine vliegen. Dat duurt een kleine 3 uur.

Kies een topbestemming in Algerije en het bijbehorende vliegveld verschijnt in het keuzemenu. Zo vind je eenvoudig een vlucht die bij jou past.

Voor een strandvakantie aan de Middellandse Zee neem je een vlucht naar Oran. Vanaf hier reis je eenvoudig door naar bekende badplaatsen als Sablettes, Ain Gr Turk, Les Andalouses en Kristel.

De vluchten naar Constantine brengen je naar de toegangspoort tot de Sahara: de El Gautara Kloven.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Algerije

Door de rijke historie, de prachtige natuur en de lange kustlijn biedt Algerije zowel mogelijkheden voor een culturele rondreis als voor een strandvakantie. Tamanrasset is in de winter een populaire skibestemming.

Onder de culturele hoogtepunten vallen het Musee National du Bardo in Algiers, de heilige stad Beni-Isguen, de prehistorische grottekeningen van Tassil n'Ajjer en de ruines van Tpasa.

Natuurliefhebbers bezoeken het zoute meer Chott Melrhir en de krachtige watervallen Cascades d'El Ourit.