Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Bahrein

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Bahrein

Bahrein is een koninkrijk gelegen in de Perzische Golf. Het land is een archipel die bestaat uit 33 eilanden. Bahrein is internationaal onder meer bekend dankzij het beroemde formule 1-circuit dat hier gelegen is. Ook zijn de wateren rondom de archipel erg populair onder duikers en snorkelaars. Je vindt hier felgekleurde koraalsoorten en vissen.

Vind een vlucht naar Bahrein

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je met een enkele tussenstop naar Bahrain International Airport (BAH) nabij de hoofdstad Manama. Doorgaans maak je een tussenlanding op Istanbul Sabiha Gökçen International Airport (SAW), op Hamad International Airport (DOH) in Doha of op Abu Dhabi International Airport (AUH) in de Verenigde Arabische Emiraten. De totale reistijd bedraagt minimaal 7,5 uur en is afhankelijk van je tussenstop. Dagelijks gaan er meerdere vluchten.

Je kunt zelf zoeken naar een geschikte vlucht door je bestemming te selecteren. De internationale luchthaven van Bahrein bij Manama is de belangrijkste luchthaven van dit land.

Boek je vlucht naar Bahrein om in de hoofdstad Manama een bezoek te brengen aan het Nationale Museum van Bahrein. Hier leer je meer over de cultuur en geschiedenis van dit interessante land. Met het hele gezin kun je een bezoek brengen aan de Royal Camel Farm, waar je vele honderden kamelen vindt die je kunt bekijken en aaien.

Vliegtickets naar Zallaq boek je om hier een bezoek te brengen aan het Al Areen Wildlife Park waar je een grote verscheidenheid aan wilde dieren kunt observeren.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Bahrein

In Bahrein kun je een leuke culturele vakantie, strandvakantie of actieve vakantie houden. Bezoek de Qal'at al-Bahrain, een historische tell. Een tell is een kunstmatige heuvel die gevormd is doordat er telkens opnieuw is gebouwd op de oude resten van menselijke bewoning.

Al Dar is een schitterend eiland op maar 10 minuten varen van Sitra. Je kunt hier uitstekend duiken, jetskiën of gewoon lekker aan het strand liggen. Op het eiland is een aparte kinderspeelplaats.