Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Bolivia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Bolivia

Een reis naar Bolivia is een belevenis. Dit land in het hart van Zuid-Amerika kent de meest diverse natuurregio's – van de Amazone tot het vulkanengebied en van het Andesgebergte tot de Salar de Uyuni, de grootste zoutvlakte ter wereld. Daarnaast blijft de unieke cultuur je verbazen. Denk bijvoorbeeld aan de traditionele klederdracht met bolhoedjes en lange vlechten.

Vind een vlucht naar Bolivia

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) kun je met één of meer tussenstops naar Bolivia vliegen. El Alto International Airport (LPB) in La Paz bereik je na minder dan 18 uur met een overstap op Jorge Chávez International Airport (LIM) in Lima. Met twee overstappen ben je iets langer onderweg. Vluchten naar Santa Cruz de la Sierra gaan dagelijks vanaf Schiphol, dikwijls via Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD). Na minimaal 16 uur 10 minuten land je op Viru Viru International Airport (VVI).

In Bolivia kun je kiezen uit verschillende bestemmingen. Selecteer een bestemming voor een overzicht van mogelijke vluchten.

Een vlucht naar Santa Cruz brengt je in de moderne stad in het oosten van Bolivia. In de omgeving kun je koloniale plaatsjes bezoeken en prachtig wandelen in het Nationaal Park Amboro.

Kies voor een vlucht naar La Paz om de administratieve hoofdstad van Bolivia te ontdekken. Het is een van de hoogst gelegen steden ter wereld.

Met een vliegreis naar Tarija kun je een bezoekje brengen aan de wijnstreek in Valle Central. Tarija is de zuidelijkste stad van het land en wordt omringd door droge bergen met vruchtbare valleien.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Bolivia

Bolivia is vooral voor de avonturiers en sportievelingen een geweldige bestemming om te bezoeken. Varen in de Amazone tussen de kaaimannen, oneindig ver kijken op de zoutvlakte Salar de Uyuni, rondtrekken in het Andesgebergte, de vulkaan Sajama beklimmen, uitrusten met een wijntje uit Valle Central – in Bolivia kan het allemaal.

Wie graag op stedenreis gaat, moet de hoofdstad Sucre gezien hebben met zijn vele monumenten en de opmerkelijke koloniale architectuur.