Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Djibouti

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Djibouti

In het oosten van Afrika, aan de Rode Zee, het Suezkanaal en de Golf van Aden, vind je het land Djibouti. Dit land bestaat voor een groot deel uit woestijn en bergen. Aan de kust vind je verkoeling en kun je geweldig duiken en snorkelen langs koraalriffen. De beste plekken voor duikliefhebbers zijn de eilanden les Sept Frères, waar je kunt duiken met walvishaaien, en de Golf van Tadjourah.

Vind een vlucht naar Djibouti

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je met een tussenlanding naar de luchthaven Ambouli Internationaal (JIB) in Djibouti. Tussenstops zijn er op Istanbul Atatürk Airport (IST) in Turkije, Charles de Gaulle Airport (CDG) bij Parijs of op het Hamad International Airport (DOH) in Qatar. De vluchttijd is minimaal 10 uur 20 minuten.

Een geschikte vlucht vind je door bestemmingen te selecteren. De belangrijkste luchthavens in Djibouti zijn de Ambouli Airport (JIB) in de gelijknamige hoofdstad Djibouti en Obock Airport (OBC), noordelijk van de Golf van Tadjourah.

Boek je vliegtickets naar Djibouti om deze bruisende havenstad te verkennen. Je ziet een mix van oude koloniale en Arabische stijlen. Breng zeker een bezoek aan de kamelenmarkt. Na een wandeling door de stad kun je een heerlijk verkoelend drankje drinken op het centrale Place Menelik. Wanneer je een vlucht naar Obock boekt, zal de rust van dit kleine havenstadje je meteen opvallen. Geniet op een terras van het uitzicht over de zee met grote oceaanstomers en vissersboten. Bezoek hier de nabijgelegen mangrove bossen.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Djibouti

Djibouti is het ideale land voor een ontspannen strandvakantie of een actieve vakantie. Voor de kust van Djibouti liggen de eilandjes Maskali en Moucha, waar je zonovergoten, rustige zandstranden vindt en goed kunt snorkelen. Landinwaarts ligt het Abbémeer met vulkanisch gesteente in allerlei soorten en vormen. Dit meer is een broedplaats voor allerlei soorten vogels zoals de ibis, flamingo en pelikaan. Tijdens een bezoek aan de heetste plek ter wereld, het Assalmeer, heb je prachtig uitzicht over slapende vulkanen.