Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Ecuador

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Ecuador

Ecuador is een van de kleinste landen in Zuid-Amerika waardoor het land gemakkelijk te bereizen is. De natuur is zeer gevarieerd en je vindt hier kleurrijke indianenculturen, zoals de Quichuas in het Andesgebergte en Siona-Sequoia in het Amazonewoud. Op de Galapagos eilanden beleef je een unieke wereld waar eenmalige diersoorten leven.

Vind een vlucht naar Ecuador

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) vertrekken er wekelijks meerdere rechtstreekse vluchten naar Mariscal Sucre International Airport (UIO) in Quito, de hoofdstad van Ecuador. De vluchttijd bedraagt ongeveer 12 uur. Ook is het mogelijk om vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) naar Jose Joaquin de Olmedo International Airport (GYE) in Guayaquil te vliegen met een enkele overstap. De overstap vindt veelal plaats op het Adolfo Suárez Madrid-Barajas (MAD) vliegveld te Madrid. De vluchttijd bedraagt meer dan 14 uur.

Je kunt zoeken naar een geschikte vlucht door bestemmingen te selecteren. Tot de belangrijkste luchthavens in Ecuador behoort bovendien Eloy Alfaro International Airport (MEC) in de kustplaats Manta.

Een <a href=""https://www.expedia.nl/Goedkope-Vliegtickets-Quito.d6053672.Reisgids-Vliegtickets"">vliegticket naar Quito boek je om hier een bezoek te brengen aan een van de vele bezienswaardigheden. Ecuador dankt zijn naam aan de ligging op de evenaar. Sta met iedere voet op één kant van de aarde tijdens een bezoek aan Ciudad Mitad del Mundo, de plek waar de evenaar is gemarkeerd. Een <a href=""https://www.expedia.nl/Goedkope-Vliegtickets-Santa-Cruz-Island.d6053670.Reisgids-Vliegtickets"">vlucht naar Santa Cruz Island boek je om de wonderbaarlijke Galapagoseilanden te verkennen. Breng zeker een bezoek aan natuurpark El Chato. Hier kun je reusachtige landschildpadden bekijken.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Ecuador

In Ecuador kun je terecht voor een strandvakantie, natuurvakantie of actieve vakantie. Op het strand van Canoa kun je heerlijk zonnebaden en 's avonds dansen bij een van de vele leuke strandtentjes. Verken Baños op de mountainbike via de route van de watervallen. Deze actieve tocht neemt je mee langs adembenemende jungle en verschillende grote watervallen. Neem een kijkje in de <a href=""https://www.expedia.nl/Ecuador.d51.Vakantie-Stedentrips?rfrr=TG.GD.Flights.Packages"">online reisgidsen over Ecuador om meer te weten te komen over de hoogtepunten van het land.

"