Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Estland

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Estland

Het groene Estland, gelegen aan de Baltische Zee in Noordoost-Europa, staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, heldere meren en charmante eilanden. Tussen al dit natuurschoon vind je fijne steden, zoals het middeleeuwse Tallinn en de badplaats Pärnu. Gecombineerd met een buitengewoon goede infrastructuur maakt dit Estland tot een aangename vakantiebestemming.

Vind een vlucht naar Estland

Vanuit Nederland vertrekken er diverse vluchten naar Estland. De belangrijkste luchthavens zijn Tallinn Airport - Lennart Meri (TLL) en Tartu International Airport (TAY).

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) gaan er dagelijks meerdere directe vluchten naar Tallinn Airport - Lennart Meri (TLL). Deze duren 2 uur en 15 minuten. Vanaf Airport Weeze (NRN) in Duitsland gaan ook meerdere vluchten per week met een vluchtduur van 2 uur 20 minuten. Al snel bewonder je de middeleeuwse binnenstad met zijn rode daken, de 124 meter hoge torenspits van de Sint-Olafkerk, en het 13e-eeuwse Toompeakasteel.

Ben je op zoek naar vliegtickets naar Karula? Dagelijks kun je vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) in 4 uur en 10 minuten naar het nabijgelegen Tartu International Airport (TAY) vliegen. Een tussenstop heb je in Helsinki-Vantaa Airport (HEL). Het Nationaal Park Karula staat bekend om zijn groene loofbossen en traditionele boerderijen waar je kunt overnachten. De vele meren en rivieren in het park zijn uitstekend voor watersporten als windsurfen en kajakken.

Topbezwienswaardigheden en -activiteiten in Estland

Met karakteristieke vissersdorpjes en eilanden, is Estland een fijne zomerbestemming. In het mondaine Pärnu wandel je langs kleurrijke houten strandvilla’s, terwijl je op het eiland Saaremaa fietstochten kunt maken langs windmolens en eeuwenoude huizen met rieten daken.

Voor liefhebbers van stedentrips is Tallinn een hoogtepunt! Naast de schilderachtige binnenstad zijn er veel musea, zoals kunstmuseum KUMU en het KGB-museum. Bekijk de online reisgidsen over Estland voor meer informatie over dit fascinerende land.