Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Gabon

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Gabon

Op avontuur in Gabon. Het Centraal-Afrikaanse land is 'Afrika's eden'. Gorilla's en chimpansees in het regenwoud, olifanten en luipaarden op de savanne, bultrugwalvissen en reuzenschildpadden aan de kust: ontdek de wonderen van de natuur. Aan het einde van deze unieke reis op de evenaar kom je tot rust op een tropisch strand aan de Atlantische Oceaan.

Vind een vlucht naar Gabon

Vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) vertrekken dagelijks vluchten naar Libreville, de hoofdstad van Gabon. Met een overstap op Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) of Mohammed V International Airport (CMN) in de Marokkaanse stad Casablanca duurt de vlucht het kortst, ongeveer 9,5 uur namelijk. Veel andere vluchten gaan onder andere via Addis Ababa Bole International Airport (ADD) in Ethiopië.

Vanuit Brussels Airport (BRU) kun je eveneens dagelijks met één tussenstop naar Libreville vliegen. Deze vluchten gaan ook vooral via Parijs of Marokko.

De witte gebouwen van Libreville kijken uit op de Atlantische Oceaan. Het is een typische Afrikaanse stad, levendig en kleurrijk. Aanschouw de bedrijvigheid op de Mont Bouet Mark, een van de grootste markten van Centraal-Afrika. Voordelig fruit, groente en andere levensmiddelen kun je hier kopen en op bonte Afrikaanse stoffen afdingen. Vergeet niet een kijkje te nemen in kerk Sint-Michel. Een blinde koopman kerfde 31 houten zuilen uit met taferelen uit de Bijbel. Dit levert een uniek beeld op.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Gabon

Gabon is het land van het ecotoerisme. Het land heeft tien procent van zijn oppervlakte tot natuurgebied uitgeroepen waardoor er vele natuurparken zijn ontstaan. Maak een rondreis die je nooit zult vergeten en geef je over aan de natuur.

Bekende National Parks in Gabon zijn Loango en Ivindo. Langs de stromen van de Ivindo rivier komen de dieren bijeen om te drinken. Denderende watervallen overstemmen het geluid van de jungle. Van en ontmoeting met gorilla's kun je uitgaan op het gorilla-eiland Evengue.