Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Gambia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Gambia

Gambia ligt in West-Afrika. Het kleinste land op het Afrikaanse vasteland heeft veel te bieden. Zo kun je aan de kust genieten op een van de vele stranden. Breng zeker een bezoek aan het strand van Brufut. Op dit witte zandstrand dat uitmondt in een helderblauwe zee vind je ook baobabbomen.

Vind een vlucht naar Gambia

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) gaan er meerdere malen per week directe vluchten naar Banjul International Airport (BJL). Je bent dan ongeveer 7 uur onderweg. Dagelijks gaan er ook meerdere vluchten met tussenstop op bijvoorbeeld Birmingham Airport (BMX). Ook vanaf Brussels Airport (BRU) gaat enkele malen per week een directe vlucht naar Banjul.

Je kunt zoeken naar een geschikte vlucht door je bestemming te selecteren. De belangrijkste luchthaven in Gambia is Banjul International Airport (BJL).

Een vlucht naar Banjul boek je om een safari te doen door het nationale park Abuko waar je met of zonder gids een wandeling kunt maken en oog in oog komt te staan met krokodillen en nijlpaarden. Vogelspotters kunnen hier meer dan 250 soorten vogels bekijken. Liefhebbers van geschiedenis kunnen tijdens een bezoek aan het Nationale Museum van Gambia meer leren over de geschiedenis van het land.

Koop je vliegtickets naar Sanyang om hier te genieten van de zon op Paradise Beach. Dit strand is gelegen in een baai waar je lekker kunt zwemmen in de helderblauwe zee. Een bezoek aan de vismarkt is een mooie manier om kennis te maken met de lokale bevolking.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Gambia

Gambia is natuurlijk een ideale strandbestemming. Het strand bij Cape Point is een van de mooiste van Gambia. Na een ontspannen stranddag kun je de prachtige nabijgelegen botanische tuin van Bakau bekijken.

Dankzij de vele beschermde natuur en wilde dieren vermaakt de avonturier zich hier ook uitstekend. Aan de zuidoever van de Gambiarivier vind je het nationale park Kiang West, het grootste park van Gambia. Je ziet hier apen, antilopen en met een beetje geluk zelfs hyena's en dolfijnen.