Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Grenada

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Grenada

Het kleine land Grenada is deel van de Kleine Antillen in de Caraïbische Zee. Parelwitte stranden, tropische bossen met watervallen en kratermeren en een rijke onderwaterwereld kenmerken het eiland. Uit het koloniale verleden is de plantagecultuur en de karakteristieke architectuur overgebleven en een culturele veelvoud die de Caraïbische sfeer kleur geeft.

Vind een vlucht naar Grenada

Met Amsterdam Airport Schiphol (AMS) als vertrekpunt bereik je het Maurice Bishop International Airport (GND) in Grenada met een minimale reistijd van 15 uur. Je kunt deze afstand dagelijks afleggen. Omdat er geen directe verbindingen zijn, moet je vaak overstappen in de Verenigde Staten, bijvoorbeeld op Hartfiel-Jackson Atlanta International Airport (ATL) of op John F. Kennedy International Airport (JFK) in New York. De reistijd kan korter zijn met meer tussenstops. In dat geval is een route over Londen of Paramaribo gebruikelijk met een tweede stop op een ander Caraïbisch eiland.

Zoek een geschikte vlucht door een topbestemming te selecteren. De vluchten naar St. George gaan naar de hoofdstad van Grenada. Zoek de gezelligheid op in de haven la Carenage en ervaar meer over de koloniale geschiedenis bij Fort Frederick en Fort George.

Vluchten naar Gouyave komen ook aan op de Maurice Bishop Airport. Gouyave is de op een na grootste stad op het eiland en staat te boek als "de vissersstad die nooit slaapt". Op "Fish Friday" is het feest in de straten van Gouyave. In de muskaatnootfabriek krijg je te zien hoe het belangrijkste product uit de regio wordt verwerkt.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Grenada

Op Grenada combineer je een strandvakantie met natuur. Naast het populaire strand Grand Anse heb je ook rustige baaitjes met verlaten stranden, zoals in La Sagesse Bay. Grenada is bovendien een aantrekkelijke duikbestemming. Duiken en snorkelen kun je het best bij Flamingo Bay.

Maak wandelingen naar de Seven Sisters watervallen in het Grand Etang National Park of door de mangrove bossen in Levera National Park. Bezoek kruidenplantages of een rum distilleerderij.