Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Guadeloupe

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Guadeloupe

De diversiteit van Guadeloupe maakt van deze droombestemming in de oostelijke Cariben een paradijs op aarde. De indrukwekkende stad Pointe-à-Pitre met prachtige koloniale huizen en de in art-decostijl opgetrokken basiliek is zeker de moeite van het bezoeken waard. De turquoise zee in combinatie met de witte stranden maken het vakantieparadijs compleet!

Vind een vlucht naar Guadeloupe

Wie naar Guadeloupe wil reizen kan vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) dagelijks met tussenstop naar Pointe-à-Pitre Le Raizet Airport (PTP) vliegen. Veel vluchten naar Guadeloupe worden via de luchthavens van Parijs aangeboden. Na aankomst op Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) dien je van luchthaven te wisselen om je vlucht naar Guadeloupe voort te zetten vanaf Paris Orly Airport (ORY). De vluchtduur naar Pointe-à-Pitre is minimaal 13 uur.Vanuit Pointe-à-Pitre kun je direct doorreizen naar verschillende bestemmingen binnen Guadeloupe.

Selecteer je bestemming om een geschikte vlucht te vinden. Pointe-à-Pitre Le Raizet Airport is de belangrijkste luchthaven van Guadeloupe.

Wanneer je vliegtickets naar St. François boekt, bevind je je in de buurt van het schitterende strand Anse Kahouanne waar je geweldig kunt zwemmen en snorkelen. Ook het schitterende Pointe des Châteaux, op het uiterste oostelijke puntje van het land, is in de buurt van St. François.

Ook met een vlucht naar Basse-Terre bevind je je direct te midden van diverse natuurlandschappen en heb je veel mogelijkheden voor een outdoorvakantie. Bezoek bijvoorbeeld het indrukwekkende natuurgebied Grand Cul-de-Sac Marin, waar je walvissen kunt spotten en met schildpadden kunt zwemmen.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Guadeloupe

Hoewel Guadeloupe bekendstaat om de bijzonder witte stranden en turquoise zee, kun je hier in combinatie met een strandvakantie ook volop genieten van indrukwekkende natuurgebieden en prachtige steden.

De hoofdstad van Guadeloupe is Basse-Terre. Hier mag je zeker de kathedraal en het fort Delgrès niet overslaan. Vanuit hier reis je eenvoudig naar Nationaal Park Guadeloupe voor het maken van een wandeling naar de Carbet-watervallen. Hier ervaar je het ware Guadeloupe.