Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Guatemala

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Guatemala

Guatemala, gelegen in Midden-Amerika, kent vele bijzondere hoogtepunten die het een aantrekkelijk vakantieland maken voor allerlei soorten reizigers. Bezoek bijvoorbeeld de bijzondere Mayaruïnes van nationaal park Tikal, maak een wandeling door het vulkanische landschap rondom het in koloniale stijl gebouwde Antigua en bezichtig de vele bijzondere natuurparken, zoals het Maya Biosfeer Natuurreservaat.

Vind een vlucht naar Guatemala

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) wordt er meerdere malen per dag met een of meer tussenstops gevlogen op La Aurora International Airport (GUA) in Guatemala-Stad. Je maakt een tussenstop op bijvoorbeeld Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport (ATL), Newark Liberty International Airport (EWR) of Mexico City International Airport (MEX). Afhankelijk van de tussenstops vlieg je in ruim 16 uur naar de bijzondere bestemming Guatemala.

Er gaan ook meerdere malen per dag vluchten naar Mundo Maya International Airport (FRS) in Flores. In minstens 23,5 uur vlieg je vanuit Amsterdam, meestal via Mexico City International Airport en La Aurora International Airport, naar deze bijzondere bestemming dichtbij het Maya Biosfeer Natuurreservaat. Selecteer je bestemming om een geschikte vlucht te vinden.

Als je vliegtickets naar Guatemala-Stad boekt, kun je daar in de buurt met het hele gezin het spannende attractiepark Mundo Petapa Irtra bezoeken. Ook een bezoek aan het museum van Hotel Casa Santo Domingo in het nabijgelegen Antigua is de moeite waard. Je kunt ook vliegtickets naar Flores in het noorden van Guatemala regelen, waar een prachtige omgeving boordevol meren en bossen op je ligt te wachten.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Guatemala

Wie naar Guatemala afreist maakt direct kennis met de bijzondere, veelzijdige natuur van dit indrukwekkende vakantieland. Guatemala is bij uitstek geschikt voor een cultuur- of natuurvakantie.

Het land is uitermate gevarieerd: je vindt er vele overblijfselen uit de Mayatijd, zoals de oude Mayastad Tikal, je kunt vanuit Antigua excursies boeken naar de Pacaya-vulkaan en je kunt natuurreservaten zoals Semuc Champey bezoeken. In dit bijzondere reservaat in de Alta Veraspaz-regio vind je grottenstelsels, stijle berghellingen en de bijzondere Cahabón-rivier.