Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Kameroen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Kameroen

Kameroen, gelegen net ten noorden van de evenaar, is een land vol oerwouden, rivieren, meren en schitterende landschappen. De vele wild- en natuurparken herbergen bijzondere wilde diersoorten en vogels. Breng een bezoek aan Nationaal Park Waza en Mount Cameroon, de hoogste berg van West-Afrika, gelegen aan de kust en ideaal voor bergbeklimmers en wandelaars.

Vind een vlucht naar Kameroen

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) gaan er dagelijks meerdere vluchten met tussenstop naar Yaoundé Nsimalen International Airport (NSI) en Douala International Airport (DLA) in Kameroen. Meestal maak je een korte tussenstop op Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) of Mohammed V International Airport (CMN) in Casablanca. De vluchtduur naar Kameroen is minimaal 9 uur, afhankelijk de overstaplocatie en de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt.

Ook nieuwsgierig naar wat Kameroen te bieden heeft? Selecteer dan je bestemming om een geschikte vlucht te vinden. De belangrijkste luchthavens van Kameroen zijn Yaoundé Nsimalen International Airport (NSI) en Douala International Airport (DLA).

Een vlucht naar Yaoundé brengt je direct naar de hoofdstad van Kameroen. Je bevindt je dan in de buurt van het bijzondere nationale park Mefou, waar je het ware Afrika van dichtbij ervaart.

Begin je je reis door Kameroen liever direct aan zee, boek dan een vlucht naar Douala, gelegen aan de Golf van Guinee en de grootste stad van het land. Vanuit Douala bereik je gemakkelijk de prachtige stranden van Kameroen en de diverse wildparken en natuureservaten in de buurt, zoals wildpark Douala-Edéa.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Kameroen

Kameroen wordt ook wel Klein Afrika genoemd en dat is niet voor niets. Behalve van een heerlijke strandvakantie kun je hier volop genieten van een avontuurlijke safarivakantie. Bijna alle elementen van het hele continent vind je hier op kleine schaal terug.

Maak een spannende wildtocht door nationaal park Bénoué, waar je krokodillen en nijlpaarden kunt spotten. Rust uit langs de tropische stranden van Golf van Guinee en doorkruis het beschermde oerwoud van natuurreservaat Dja.