Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Luxemburg

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Luxemburg

Luxemburg is na Malta het kleinste land van de Europese Unie. Luxemburg grenst aan België, Frankrijk en Duitsland en is een van de oudste landen van Europa. Dit zie je terug in de middeleeuwse gebouwen zoals het prachtige kasteel Vianden en het eeuwenoude ondergrondse doolhof Kazematten. Luxemburg kent drie officiële talen: Duits, Frans en Luxemburgs.

Vind een vlucht naar Luxemburg

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport kun je direct naar Luxembourg Findel Airport (LUX) vliegen. Er gaan meerdere rechtstreekse vluchten per dag en de vlucht duurt maar 1 uur. Luxembourg Findel Airport is de enige passagiersluchthaven in Luxemburg.

Je kunt ook vanuit Amsterdam of vanaf Rotterdam The Hague Airport (RTM) met een tussenstop op bijvoorbeeld Munich Airport (MUC) of Birmingham Airport (BHX) naar Luxemburg vliegen. Je bent dan ongeveer 3,5 tot 5 uur onderweg. Selecteer je vertrekluchthaven en je bestemming om een geschikte vlucht te vinden.

Wanneer je een vlucht naar Luxemburg boekt, zul je ontdekken dat het groothertogdom zowel zakelijk als privé een fantastische bestemming is. Binnen een kwartier ben je vanaf Luxembourg Findel Airport in Luxemburg-stad. De stad ligt in een heuvelachtig gebied waar onder andere de rivier Alzette doorheen stroomt.

Als je een vliegreis naar Beaufort boekt, heb je de ideale uitvalsbasis om het prachtige Müllerthal in de Luxemburgse Ardennen te verkennen. Deze regio met haar vele kastelen en schitterende natuur staat ook wel bekend als het Kleine Zwitserland van Luxemburg en biedt volop de gelegenheid om wandel- of fietstochten te ondernemen.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Luxemburg

Luxemburg heeft ontzettend veel te bieden voor elke gelegenheid. Aangezien de hotels in de weekenden rustiger zijn, is dat het ideale moment om bijvoorbeeld na een zakenreis nog een paar dagen te gaan golfen in Luxemburg.

Cultuurliefhebbers kunnen de mooie kastelen van Luxemburg bezoeken of het historisch werelderfgoed en de cultuur in Luxemburg-stad ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Natuurhistorisch Museum of het Nationaal Museum van de Militaire Geschiedenis, dat bekend staat om zijn bijzondere weergave van de Slag van Ardennen.