Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Macau SAR

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Macau SAR

Macau bestaat uit een eiland en een schiereiland in het zuidoosten van China. Net zoals het nabijgelegen Hong Kong is het een onafhankelijke land onder de vlag van China. Macau staat vooral bekend om haar riante gokpaleizen. Aangezien het in China verboden is, komen veel goklustige Chinezen naar Macau om te kunnen gokken.

Vind een vlucht naar Macau

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vertrekken geen directe vluchten naar Macau International Airport (MFM). Alle vluchten hebben een overstap op bijvoorbeeld het Chinese Shanghai Pudong (PVG), op Bangkok Suvarnabhumi (BKK) in Thailand of Chengdu Shuangliu International Airport (CTU) in China. Je minimale vluchtduur is 14 uur 25 minuten. Avontuurlijker word je reis met een directe vlucht naar Hong Kong. Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vertrekken directe vluchten naar Hong Kong Internationaal (HKG), met een vluchttijd van 11 uur 5 minuten. In Hong Kong kun je een veerboot nemen naar Macau, de vaartijd is 55 minuten. Dit is een geliefde dagtrip vanuit Hong Kong!

Selecteer een bestemming om te zoeken naar de beste vlucht. Na je vlucht naar Macau kom je terecht in een bijzondere cultuur, namelijk een kruisbestuiving tussen de Portugese, Amerikaanse en Chinese cultuur. Macau is een oude Portugese kolonie, dat ervaar je in het unieke historisch centrum in Portugese stijl, waar je ook veel Chinese winkels en eetstalletjes vindt. Buiten het centrum zijn vele gokpaleizen en chique hotels. Hier kun je je laten rondvaren in een gondel door de kanalen.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Macau

Macau is bij uitstek geschikt voor een stedentrip. Bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan Hong Kong of het vasteland van China.

Het bekenste plein van Macau is Senado Square. Dit is de kern van het oude Portugese centrum met overkoepelde wandelgalerijen en veel historische gebouwen. Iets verder op vind je de historische kerk van Saint Dominic en loop je nog wat verder, dan kom je terecht bij de beroemde ruïne van de St. Paulskerk.

Wil je meer weten? Kijk dan bij de online reisgidsen over Macau.