Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Macedonië

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Macedonië

Helderblauwe meren, bijzondere dieren en bergen hoger dan 2000 meter: welkom in de ongerepte natuur van Macedonië! De Republiek Macedonië is onderdeel van de Balkan in Zuidoost-Europa en grenst aan Griekenland. Als geboorteland van Alexander de Grote is Macedonië rijk aan historie.

«Vind een vlucht naar Macedonië»

De hoofdstad van Macedonië, Skopje, heeft een interessante geschiedenis waarin het onderdeel is geweest van het Byzantijnse, Romeinse, Ottomaanse en Joegoslavische Rijk. Vluchten naar Skopje vertrekken dagelijks vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS). Je landt op de Alexander the Great Airport (SKP). In de meeste gevallen moet je een overstap maken in Oostenrijk, op de Vienna International Airport (VIE), of op de Belgrado Nikola Tesla Airport (BEG) in Servië. De reis inclusief overstap duurt minstens 4 uur.

Vanaf Cologne Bonn Airport (CGN) bij Keulen kun je wekelijks direct naar Skopje vliegen. Deze reis duurt ongeveer 2,5 uur.

Vluchten naar Ohrid landen op de Ohrid St. Paul de Apostle Airport (OHD). Deze historische stad is alleen in de zomermaanden per vliegtuig vanuit Amsterdam te bereiken. Wekelijks vertrekken er directe vluchten die 3 uur duren. Het meer van Ohrid is een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen.

Je kunt Macedonië ook goed bereiken met een vlucht naar Thessaloniki. Deze Griekse stad ligt aan de Middellandse Zee en niet ver van de grens met Macedonië. Selecteer een bestemming om een geschikte vlucht te vinden.

«Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Macedonië»

Een ontspannen familievakantie aan het meer van Ohrid of een natuur- en wandelvakantie in de bergen van Macedonië passen het beste tot de bestemming. Een stedentrip of zakenreis naar Skopje behoort ook tot de redenen om naar Macedonië te vliegen.

Wandel over de stenen brug in Skopje en bezoek het antiek theater van Ohrid. Ga op avontuur in Matka Canyon en bezichtig de vleermuisgrotten. Het Nationaal Park Galičica nodigt uit tot klim- en wandeltochten.