Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Madagaskar

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Madagaskar

Het eiland Madagaskar is zo groot als Frankrijk en België samen.Het eiland ligt in de Indische Oceaan ten noordoosten van Afrika en staat bekend om zijn exotische flora en fauna. Het is de enige plek waar lemuren voorkomen, ook wel halfapen genoemd. Ook kun je er op walvissafari, misschien zie je de zeldzame Omurawalvis!

Vind een vlucht naar Madagaskar

Madagaskar heeft meerdere luchthavens. Vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je meerdere keren per week in minimaal 13 uur 35 minuten en een tussenstop naar Ivato Int'l Airport (TNR), de grootste luchthaven van Madagaskar, gelegen bij de hoofdstad Antananarivo, ongeveer in het midden van het eiland. De tussenstop is op Jomo Kenyatta Airport (NBO) in Nairobi of op Parijs - Charles de Gaulle (CDG). In het noorden ligt de luchthaven van Antsiranana-Arrachart Airport (DIE), waar je in minimaal 19 uur 15 minuten met minstens twee tussenstops naar toe kunt vliegen. Naar de internationale luchthaven Fascene Airport (NOS) op het noordwestelijke eiland Nosy Be vlieg je vanaf Amsterdam in minimaal 18 uur 15 minuten met twee tussenstops.

Met een vlucht naar Antananarivo begint je reis in de bruisende hoofdstad Antananarivo die op 1400 meter hoogte ligt. Ook binnen de stad zelf zijn flinke hoogteverschillen, zodat er op veel plaatsen geen gewone straten maar trappen zijn. Als je een vliegticket hebt naar Nosy Be hebt, landt je op een vulkanisch eilandje ten noordwesten van het grote Madagaskar. Een vlucht naar Antsiranana betekent een start in een sfeervol stadje met veel gebouwen uit de Franse koloniale tijd.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Madagaskar

Madagaskar biedt volop mogelijkheden voor een avontuurlijke vakantie. Er is gebergte, met als letterlijk hoogtepunt de top van de berg Maromokotro op 2876 meter. Verder vind je er tropisch regenwoud, witte stranden en zeldzame planten en dieren. Bezoek ook de charmante vissersplaatsjes aan de oostkust. Meer weten over de bezienswaardigheden en hoogtepunten? Bekijk dan de online reisgidsen over Madagaskar.