Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Maldives

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Maldives

De Maldiven zijn een tropische eilandnatie in de Indische Oceaan. Het bestaat uit 26 atollen. Dat zijn eilanden met een fundament van koraal. Samen met de vele uitgestrekte zandstranden en de helderblauwe lagunes maakt dit de Maldiven tot een zeer geliefde vakantiebestemming. De hoofdstad Malé is vooral bekend vanwege de drukke vismarkt en een unieke moskee van koraal.

Vind een vlucht naar de Maldiven

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) kun je onder meer een overstap maken op Sheremetyevo International Airport (SVO) in Moskou, Hamad International Airport (DOH) in Doha of Istanbul Atatürk Airport (IST) om vanaf daar door te vliegen naar Ibrahim Nasir International Airport (MLE) nabij de hoofdstad Malé. Afhankelijk van de lengte van je overstap ben je in alle gevallen minimaal 12 uur onderweg. Dagelijks gaan er meerdere vluchten.

Zoek op je bestemming om de beste vlucht te vinden. Het belangrijkste internationale vliegveld van de Maldiven is Ibrahim Nasir International Airport.

Na je vlucht naar de Maldiven kun je bijvoorbeeld de prachtige hoofdstad Malé bezoeken. Hier vind je vele oude moskeeën maar ook moderne wolkenkrabbers. Tijdens een bezoek aan het Nationale Museum van de Maldiven leer je meer over de rijke geschiedenis van het land.

Vanuit Malé kun je per boot of binnenlandse vlucht doorreizen naar een van de vele andere eilanden. Na een vliegreis naar Hanimaadhoo kan je strandvakantie pas echt beginnen. Geniet hier van de rust op een prachtig zandstrand of verken met je snorkel de schitterende koraalriffen van de onderwaterwereld van dit eiland.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten op de Maldiven

De Maldiven zijn bij uitstek een gebied voor een heerlijk ontspannen strandvakantie. Verder is het een paradijs voor een actieve snorkelvakantie. De ringvormige eilanden waaruit de Maldiven bestaan vormen een grote aantrekkingskracht op iedereen die de prachtige koraalwereld onder water wil bekijken.

Op eilanden als Kihavah Huravalhi en Ihuru vind je gemakkelijk een mooi resort voor een ontspannen vakantie. Ook een bezoek aan het mooie en onbewoonde eiland Gan is zeker de moeite waard.