Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Martinique

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Martinique

Martinique, het Franse bloemeneiland, heeft schitterende stranden, watervallen en warmwaterbronnen. In dit groene paradijs in de Caraïbische Zee kun je terecht voor cultuur en natuurlijk voor zon, zee en strand. De slapende vulkaan Mont Pelée torent hoog uit boven de groene regenwouden en bijzondere steden als Fort-de-France, waar je kunt genieten van authentieke monumenten en ruïnes.

Vind een vlucht naar Martinique

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) gaan er dagelijks meerdere indirecte vluchten naar Martinique Aimé Césaire International Airport (FDF) in Fort-de-France. Je maakt dan meestal een tussenstop in Parijs, waar je van luchthaven moet wisselen. Je vlucht vanuit Nederland arriveert op Charles de Gaulle Airport (CDG) terwijl je vlucht naar Martinique vertrekt vanaf Paris Orly Airport (ORY). Soms dien je een tweede tussenstop te maken op Pointe-à-Pitre International Airport (PTP) in Guadeloupe. De totale reistijd bedraagt, afhankelijk van je tussenstops, minimaal 14 uur.

Selecteer je bestemming om een geschikte vlucht te vinden. De belangrijkste luchthaven van Martinique is Martinique Aimé Césaire International Airport.

Een vlucht naar Sainte-Anne brengt je direct naar de paradijselijke stranden en indrukwekkende natuurgebieden van Martinique. Bezoek bijvoorbeeld het unieke Savane des Pétrifications op het uiterste zuidelijke puntje van het eiland.

Als je een vlucht naar Fort-de-France boekt, kun je de culturele hoogtepunten in de hoofdstad van het eiland ontdekken. Vanuit de centraal gelegen hoofdstad kun je het eiland bovendien goed verkennen. Maak bijvoorbeeld via hangbruggen een wandeling door de boomtoppen in de Tuinen van Balata, niet ver van Fort-de-France.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Martinique

Martinique is een prachtig eiland voor een strandvakantie, duikvakantie of culturele vakantie. Je kunt hier lekker scubadiven en snorkelen in Sainte-Luce en Le Marin. Stop onderweg bij het bijzondere Memorial de l'Anse Caffard en geniet van het schitterende uitzicht op zee en op Diamond Rock.

Ontdek de vele ruïnes en monumenten in Fort-de-France die de rijke en lange historie van het eiland weerspiegelen. Het zeventiende eeuwse Fort Saint Louis mag je bij je bezoek aan de hoofdstad zeker niet overslaan.